Kompanija "TeleGroup" deo predstojeće konferencije "Innovation Talk 2018"

TeleGroup je jedna od vodećih tehnoloških kompanija koja je specijalizovana za razvoj softverskih proizvoda, dizajn i implementaciju poslovnih IT rešenja i infrastrukturni inženjering. Od osnivanja 1992. godine, TeleGroup je izrastao u sistem koji obuhvata niz tehnoloških kompanija koje danas uspešno posluju na širem tržištu Evrope i Bliskog istoka. Razvili smo inovacioni kapacitet koji nam omogućava dalji rast i obezbeđuje stabilnu poziciju na ciljnim tržištima.

Zahvaljujući razumevanju poslovnih procesa, što je fundamentalni element u procesu digitalne transformacije poslovanja, u mogućnosti smo da korisnicima pružimo optimalna rešenja za povezivanje, digitalizaciju, automatizaciju i zaštitu svih segmenata poslovanja.

Transformacija biznisa i njena konvergencija sa digitalnim danas je uzidgnuta na nivo imperativa i predstavlja važan korak u životnom ciklusu svake kompanije. U tom procesu, od fundamentalnog je značaja imati pouzdanog partnera koji razume poslovne procese, integraciju biznisa i informacionih tehnologija. Bilo da se izazovi korisnika tiču izgradnje, adaptacije i održavanja data centara, sigurnosti podataka, aplikacija, mreže, cloud okruženja ili da imaju potrebe za proizvodima i uslugama iz oblasti kolaboracije i aplikacija - u kompaniji TeleGroup mogu naći partnera koji metodama dobre prakse i višegodišnjim iskustvom pronalazi optimalna rešenja za sve njihove poslovne izazovne.

Stručni tim softverskih i sistem inženjera kompanije TeleGroup poseduje preko 600 stručnih sertifikata iz različitih tehnoloških oblasti i pruža usluge tehničke podrške po modelu 24/7, obezbeđujući krajnjim korisnicima efikasno rešavanje izazova i kontinuitet poslovnih procesa.

Momir Đekić, Rukovodilac softverskog razvoja u kompaniji TeleGroup Srbija, biće učesnika panela "Korporacije i inovacije" na predstojećoj konferenciji o inovacijama "Innovation Talk 2018", koja se održava 29. novembra u Kombank dvorani. Svi detalji se nalaze na sajtu innovationtalk.rs

Konsultant za digitalnu transformaciju sa decenijskim iskustvom u poslovnoj analizi, dizajnu i implementaciji složenih IT sistema u javnom i realnom sektoru. Nakon završenog Elektrotehničkog fakutleta, završio je i poslovnu školu na Bledu u Sloveniji. Vodio je tehničke i poslovne timove u korporacijama i startapima i snažno podržava rastuću zajednicu tehnoloških kompanija u Srbiji kroz saradnju sa relevantnim institucijama. Dugogodišnji je novinar Sveta kompjutera, čiji je i kolumnist, a iza sebe ima značajno iskustvo u pisanim i štampanim medijima, televiziji i radiju. Strastveni je ljubitelj gitarske muzike i timskog sporta.

Pogledajte još