COCA-COLA ČAROBNI GRAD: Čaroliju u UŠĆU otkrivaju hor "Kolibri" i orkestar "Beogradska sinfonieta" uz karneval 60 Deda Mrazova  

U ponedeljak, 3. decembra sa početkom u 19 časova, a u čast dolaska Deda Mraza, “UŠĆE Coca-Cola Čarobnim gradom” odzvanjaće najlepše novogodišnje melodije uz maestralna izvođenja čuvenog dečjeg hora „KOLIBRI“ i orkestra Beogradska sinfonieta uz pratnju dirigenta Aleksandra Sedlara.

Posebno iznenađenje ove večeri biće Novogodišnji karneval u kome će učestvovati više od 60 Deda Mrazova i Baba Mrazica.

Čarolija u Ušću započeće karnevalom Deda Mrazova i Baba Mrazica, koji će se kretati hodnicima centra u pravcu glavnog trga gde će izvesti i svoj novogodišnji ples, a nastaviti koncertima hora “Kolibri” i Beogradske sinfoniete, koji će pored solo nastupa, zajedno izvesti par novogodišnjih pesama, a među njima i poznatu pesmu „Nek' svud ljubav sja“.

Ovom prilikom u UŠĆE Shopping Centeru biće otvorena i Novogodišnja zvezdana akademija, koju će tokom decembra moći da pohađaju sva deca. Mališani će biti u prilici da nauče sve o zvezdama i sve o tome kako je njihova srebrna svetlost postala deo naših omiljenijih praznika. U Ušću oni će biti astronauti, astronomi, inženjeri, istraživači i saznaće sve o svetlosti zvezda, blistanju pahuljica – svemu što praznike čini čarobnim.

“UŠĆE Coca Cola Čarobni” grad trajaće sve do 15. januara, a pored zabavnog programa, biće realizovane i mnogobrojne edukativne radionice.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još