Naxi radio proslavio 24. rođendan: Zvezde iz celog regiona na nezaboravnoj zabavi

Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija, Nikola Kovačević general manager Naxi Media Mix i Milica Kovačević, programska direktorka Naxi radija

Naxi radio, omiljena beogradska radio stanica, proslavio je 24. rođendan u prisustvu velikog broja poznatih ličnosti, predstavnika medija, saradnika i prijatelja u glamouroznom ambijentu hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade. I ove godine proslava će biti zapamćena po sjajnoj atmosferi i po fantastičnim nastupima najboljih domaćih pevača.

Nastup Petra Graša

Ovim povodom u Beograd su stigle brojne regionalne zvezde, među njima i Petar Grašo i Indira Levak, nekadašnja članica grupe "Colonia". Dolazak zvanica na crvenih tepih ispratili su svi najvažniji domaći mediji, a njime su prošetali: Đule Van Gog, Ana Stanić, Frajle, Osvajači, Tijana Bogićević, Sanja Ilić, Lukijan Ivanović, Boris Režak, Blah Blah bend, Knez, Sara Jo, Viktorija, Zijo Valentino, Suzana Mančić, Frano Lasić, Bane i Jelena Tomašević, Luka Raco, Raka Marić, Neverne Bebe, Regina, Aleksandra Milutinović, Dušan Alagić. Pored njih, proslavi je prisustvovali više od 300 zvanica.

Maja Rakovic
Lukijan i Milica Ivanović

Naxi žurke postale su poznate kao najglamuroznije i najveselije gradske proslave čija atmosfera najbolje potvrđuje moto i slogan Naxi radija: Opusti se i uživaj!

Petar Grašo
The Frajle

Na početku večeri gostima se obratila Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija.

- Presrećna sam kada vas vidim sve na okupu! Kada znam da ste ovde zato što se osećate kao deo naše Naxi porodice, koja iz godine u godinu raste sve više i više... A mi smo na pragu četvrt veka postojanja Naxi radija! To zvuči tako ozbiljno i veliko, i čini me ponosnom. Srećna sam što sam danas okružena timom fantastičnih profesionalaca, od kojih je svako u svom delu posla izvrstan! Zajedno smo tim koji čini čuda i pomera granice - istakla je Maja.

Đule Van Gogh
Jelena i Bane Tomašević

Nakon toga usledio je nastup Petra Graša, čije se pesme svakodnevno mogu čuti upravo na Naxi radiju. Pesme "Ako te pitaju" i "Moje zlato" oduševile su prisutne, koji su jednog od najpopularnijih pop pevača u regionu pozdravili gromoglasnim aplauzom. Naxi zabava nastavila se uz najveće pop i Ex YU hitove po kojima je ovaj radio postao prepoznatljiv i ostao u srcima slušalaca već više od dve decenije.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još