BOLESNICE, ULICA TE JE VASPITALA: Miljana napravila haos nakon što je Zola pričao sa Lunom (VIDEO)

Tokom večerašnje žurke Lazar Čolić Zola prišao je Luni Đogani kako bi joj rekao da mu se Miljana Kulić mnogo dopada i da mu je žao što ona i blogerka nisu u korektnim odnosima. Ovo je primetila Kulićeva, pa je odmah prišla Đoganijevoj kako bi joj prebacila.

- Tvoj dečko mi je prišao, ako si se nešto istripovala, gadno si se prevarila. Ja sam njemu rekla da se skloni od mene baš zato što sam znala da ćeš ti da se istripuješ. Shvati, ti mene ne interesuješ i nemam loše mišljenje o tebi. Nemoj da me diraš. On priča kako mu se ti mnogo sviđaš i kaže da mu je žao što nas dve nismo u dobrim odnosima. Šta je problem? - pričala je Luna.

- Šta njega interesuje u kakvim smo mi odnosima. Šta ti pričaš? - bila je znatiželjna Miljana.

Lunu je ovo Miljanino provociranje izvelo iz takta pa je otišla da očita lekciju Zoli što ju je upetljao u sukob sa Kulićevom.

- Ja ne mogu da trpim Miljanu Kulić. Nemoj da mi prilaziš više. Idi tamo reši sa njom, boli me ku*ac. Prišao si mi, znao si kako će da bude. Nakačila mi se dve godine. Idi kod svoje devojke i reši to što imaš sa njom. Ja neću da imam probleme zbog tebe sa njom. Već dve godine me maltretira. Još jednom priđi da razgovaraš sa mnom - vikala je Luna na Zolu.

- Bolesne ste. Obe. Ma boli me ku*ac - odbrusio joj je Zola.

- Ti si bolesnica. Doći će Sloba da te je*e. Ti si prišla meni da se pravdaš. Ti si moja žrtvica, jadna ti. Bolesna si, jer patiš za oženjenim čovekom, a on te samo iskoristio. Ko te tako vaspitao da budeš kao ku*va? Ko je isti kao ti? Ulica te vaspitala. Gde je Kija, gde je Sloba? Je*aće te oboje - provocirala je Miljana.

Na snimcima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još