OLOŠU, NAPIĆU TI SE KRVI: Bane i Zerina se žestoko posvađali zbog Ervina, pljuštale uvrede (VIDEO)

Pred zoru desila se velika svađa između Zerine Hećo i Baneta Čolaka, a zbog svega je moralo da reaguje obezbeđenje koje je bilo munjevito. Tokom noći jedna od tema za vreme pitanja gledalaca bila je njihova veza koju su okončali.

Tom prilikom Bane je govorio kako se Zerini sviđa Ervin Mujaković, a poručio je i svojoj bivšoj devojci da mu je uništila život. Zerinu je to strašno pogodilo, a ona je više puta tokom noći plakala zbog Čolaka.

Ovu veliku svađu Bane i Zerina započeli su ispred hotela, da bi je nastavili u dvorištu. Tom prilikom pale su teške reči, a nju je najviše razbesnelo kada joj je Bane rekao da ju je pokupio sa ulice, kao i to što spominje njeno dete.

- Folirantu jedan! Sram te bilo! Sinoć pričaš kao: "Meni je prioritet dete"! Evo, šta ti je prioritet! Ideš iza kuće sa drugim muškarcem. Sa ulice sam te pokupio - vikao je Bane.

- Nemoj dete da mi spominješ, zube ću da ti prospem! Da li ti je to jasno? Pomeri se od mene! Molim? Koga si ti sa ulice pokupio? Ološu jedan! Krvi ću ti se napiti za te laži! Sram te bilo! Ološu jedan! Ne spominji mi dete - pričala je Zerina.

Nakon svega, Zerina je ponovo završila u suzama, a ovoga puta je plakala u garderoberu gde su je tešili cimeri.

Na snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još