DAVID IGRA ULOGU ŽRTVE: Ljuba osula paljbu po Dragojeviću zbog razgovora sa Anom Korać, Aleksandra demonstrativno napustila Belu kuću (VIDEO)

Kao i svakog četvrtka i sinoć su učesnici "Zadruge" gledali snimke koji su nastali u proteklih nekoliko dana.

Na jednom od njih prikazan je razgovor Ane Korać i Davida Dragojevića u garderoberu, i to nakon što se zadrugar posvađao sa svojom Aleksandrom Subotić.

- Ne znam šta je strašno, ušao sam u garderober, tražio papuče i komentarisao sve. Ja sam prsao tada kad smo se nas dvoje posvađali. Ako je problem to što sam bio u gaćama, onda ću se ubuduće skidati kad svi legnu da spavaju - rekao je David.

- Pričali smo normalno, tražili smo papuče i haljinu. Ne vidim tu ništa loše - navela je Ana.

Nakon njih dvoje, svoj komentar je dala i Aleksandrina majka Ljuba Panović, nakon čega je nastala ogromna svađa između majke i ćerke.

- Ovo su stvari koje su počele da se odmotavaju. Ja ovo gledam ne znam koji put. Konstantno se žali na Aleksandru, a sistem žrtve igra on. Mene njihova veza ne zanima, ali sa njim želim da raščistim ono što je pričao za mene. Sa njom mislim da imam pravo kao majka da se borim, i da raščistim. Ovo je samo početak. Videla sam šta se desilo ono noći, vidim i moje dete koje hoće da plače i da pukne - rekla je Ljuba.

- Ne mešaj se ti, dušebrižnice. Ja živim i napolju, odj*bite svi od mene. Ti svoju priču možeš da prodaš samo u rijaltiiju. Marš! Vi ste svi divni, zabole me uvo - urlala je Aleksandra i napustila Belu kuću.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku u nastavku ovog teksta.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još