Za subotu, 16. jul 2010. godine

BEOGRAD, 16. jula 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o predstojećem glasanju Međunarodnog suda pravde u Hagu o o legalnosti jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova i o drugim političkim i društvenim pitanjima.

VEČERNJE NOVOSTI - "Sandžak se neće zapaliti", kaže za list ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić. "5.000 i za penzionere", najavljuje potpredsednik Vlade Srbije Jovan krkobabić. Pod naslovom "Presuda: nerešeno", list piše o glasanju u Međunarodnom sudu pravde u Hagu.

DANAS - "Bosanci pokušali da potkupe jednog svedoka", kaže za list tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević. Pod naslovom "Pritisci da Beograd odustane od nove rezolucije u UN", list piše o predstojećem glasanju u Međunarodnom sudu pravde u Hagu.

POLITIKA - Pod naslovom "Kosovski slučaj se seli iz Haga u Njujork" list piše o glasanju u Sudu u Hagu. "Neće biti hapšenja po spisku za ratne zločine", kaže za list ministarka pravde Snežana Malović.

PREŠ - Pod naslovom "Pare ili život" list prenosi transkripte prisluškivanih razgovora doktora sa Instituta za onkologiju. "Crvenu zvezdu nisam oštetio ni za dinar", kaže za list bivši predsednik tog kluba Dragan Stojković.

ana/dar

Pogledajte još