JEDVA SE SMIRIO: Aleksandra tešila Davida nakon razgovora sa majkom (VIDEO)

Nakon niza svađa sa Aleksandrom Subotić David je dobio priliku da telefonom priča sa majkom, kako bi se smirio i prestao da plače.

Nakon razgovora sa svojom majkom, koja ga je ohrabrila da ne radi ništa loše, i da nema potrebe da se oseća krivim za nešto, on se zajedno sa Aleksandrom uputio ka pabu gde su razgovarali o tome šta je pričao sa svojom mamom i kako se sada oseća.

- Prestani da plačeš, ajde smiri se, sve će biti ok, samo se smiri. Molim te, obriši suze - tešila ga je Aleks dok je David grcao u suzama.

- Šta ti je rekla majka, ispričaj mi sve - zanimalo je Aleksandru Biljanino mišljenje.

- Rekla je da prestanem da plačem, da moram da se saberem, da nema razloga da se nerviram, da nas podržava u svemu. Pozdravila te je i rekla da se ne pecaš na gluposti, da se sprdaš sa ljudima, da je beba dobro - kroz suze je objašnjavao David i dodao:

- Rekla je da se držimo zajedno, da nas podržava. Da počneš da nosiš bubicu, da budemo oni stari. Molim te ljubavi, veruj mi, ja te nikad ne bih povredio, ja se samo šalim. Ubija me iznutra kad misliš da ti radim nešto loše, ja to nikad ne bih mogao. Nikad te ne bih povredio - objašnjavao joj je David.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još