NEMOJ DA TRAČARIŠ OKOLO: Luna delila ljubavne savete, Bane pomno slušao (VIDEO)

Luna Đogani je u rijalitiju Zadruga postala vrlo prisna sa Zerinom Hećo koja ja pre nekoliko dana raskinula sa Banetom Čolakom. Njih dvoje su potreseni nakon prekida veze, ali bi se moglo reći da je Bane taj koji to teže podnosi. Luna je ipak odlučila da se umeša i pokuša da smiri situaciju kako bi raskid prebrodili lakše i mirnije.

Bane se otvorio i odmah rekao da mu teško da svakog dana gleda Zerinu bez mogućnosti da je zagrli i da sve više sumnja u priče koje je ona njemu plasirala. Više ne može da shvati koja je ona istinita, a koja je lažna koje ona priča gledaocima.

- Mene boli da prolazim pored nje i da se pravi lud. Ne znam više šta je istina. Da li ono što priča za stolom ili van njega. Ja sam video sve. Ona neće da priča neke priče kad je neko tu. Meni je samo ona u glavi. Pre neki dan je sedela sa Suzanom i prišao sam da joj kažem da je ona jedina u mojoj glavi. Ja bih voleo da mogu nešto drugo da uradim sa drugim - rekao je Bane.

- Razmisli o svom ponašanjem. Lepo sam ti rekla. Nemoj da pričaš gluposti okolo, nemoj da pričaj neke priče kad ona ne gleda - savetovala je Luna Baneta.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još