KIJA KOCKAR POSLE OPERACIJE RADI PUNOM PAROM! Kristina: Ožiljak će me podsećati na težak životni period

Kristina Kija Kockar ubrzo nakon operacije vratila se poslu, pa ističe da je imala sreće što je u pitanju bio benigni tumor. Pevačica dodaje da će je ožiljak uvek podsećati na ovaj težak životni period, iz kojeg je izašla mudrija.

- Moj prvi nastup posle operacije super je prošao iako još uvek imam konce. Rana me nije bolela i sada idem punim gasom. Svaki vikend mi je zakazan, a kada skinem konce, biće mi mnogo lakše - kaže Kija i dodaje:

- Sve je kako treba, bila sam na kontroli i sad čekam da mi izvade konce. Ožiljak je baš na dekolteu i videće se. To će me uvek vraćati u taj težak period, ali iz ovog problema sam mnogo naučila, to mi je bila opomena. Kada sam išla na operaciju, nisam razmišljala o estetici nego o ženama koje nakon operacije moraju na terapije i zračenja. Ja sam imala sreću što je tumor bio benigni.

Na poslovnom planu, Kija mašta o tome da joj Marina Tucaković napiše makar jednu strofu.

- Volela bih da mi Marina napiše neku pesmu, bar jednu strofu da imam sa njenim potpisom. Drago mi je da je bolje, ona je jaka žena i nadam se da će izaći kao pobednik jer to zaslužuje.

Podršku tokom bolovanja, kaže, pružali su joj svi.

- Svi, zaista. Sa Milanom Stankovićem sam se čula privatno i pitao me je kako sam. Svi bili uz mene, a ja nisam želela da se diže prašina jer sam živa i zdrava.

U "Pinkovim zvezdicama" se odlično snašla.

- Pored mene je Leontina i sa njom najviše komuniciram. Ona je stvarno super osoba bez kompleksa. Ma svi su me prihvatili. Imala sam strah od toga kako će me prihvatiti. Čak me je i Goca, koja važi za Grdanu, prihvatila. Ona uvek kaže šta misli, pravedna je žena i nema komplekse.

Kao i dobar deo ekipe žirija, ni Kija nije imala sreće u ljubavi. Iz tog razloga, smatra da su se "one žene pronašle".

- Svi smo se mi tu pronašli osim Milana Stankovića. Pogledajte biografije svih ženskih članova žirija! Nijedna nije imala sreće u ljubavi i braku, tako da smo se baš pronašle. Šalile smo se na taj račun, ali sve smo mi jake žene.

Izvor: Svet
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još