NJIHOVA VEZA JE NERASKIDIVA: Astro ljubav koja će preživeti sve brodolome

Pomno proučite osobine za ova četiri znaka i razmislite da li se pronalazite.

Strelac je pravi osvajač kojeg ne zanimlaju društvena pravila već se potpuno nekonvencionalno ponaša dok Riba robuje mnogim predrasudama, a mašta o ljubavi iz bajke. Dok je ona povučena, on bez stida pokazuje svoju naklonost i želi što pre da dođe do konkretizacije njihovog odnosa.

On je više emotivniji, strastveni tip kome treba vremena da otkrije svu dubinu osećanja koja u njemu postoje, ali ga Riba neodoljivo privlači zbog svog, gotovo detinjastog i romantičnog pogleda na život. Ona u njemu vidi oslonac i nekoga ko bi mogao da je vodi kroz život.

Njemu će se to u prvo vreme vrlo sviđati ali vremenom će početi da ga guše njeni veliki i ozbiljni životni planovi, jer on smatra da može raditi sve što mu se prohte, da dođe i ode kad poželi.

Ako u tom momentu Strelac upozna neku osobu koja ga više uzbuđuje i pokreće na akciju od Ribe, on neće imati problem da joj to i kaže, jer on je uvek surovo iskren. Ribe su, pak, preosetljive i njegov oštar jezik će joj naneti velike rane koje će smatrati neoprostivim.

Čak i kad nema treće osobe, Strelac može zapasti u takva duševna stanja u kojima će misliti da je izlaz iz te veze jedini spas za njega. Uveravaće Ribu da ili nije dovoljno dobar za nju ili će je optužiti da mu radi iza leđa sa nekim drugim.

Njihovi rastanci su više nego burni, oboje o svojoj intimi pričaju na sva usta, tražeći potporu javnosti za svoju odluku. Kada prođe prvi nalet negativnih emocija, oboje su u stanju da mnogo pate jedno za drugim, ali to nikada neće pokazati.

Čak i kada su u kontaktu, to oboma donosi više štete nego koristi i tada su oboje sigurni da je to definitivno kraj. Kako vreme odmiče, Strelac nema potrebu da pokazuje svoje šarmerske sposobosti i da sebi dokazuje kako mu je odlično sa samim sobom.

Riba, iako duboko povređena, pokušava da nastavi svoj život, čak i ulazi u površne veze, ali duboko u sebi zna da sa svakom novom osobom traži onaj osećaj koji je imala pored Strelca. Koliko god stvari između njih bile komplikovane i nepopravljive, na kraju je Strelac taj koji odlučuje da da šansu njihovoj priči.

Riba kao da to jedva čeka, jer nikada uistinu nije ni digla ruke od njih. Možda će biti potrebno vremena da se usklade, ali kada se konačno dogovore oko toga što su ciljevi kojima oboje streme, njihov odnos postaje neraskidiv.

Izvor: Prva
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još