ZAHVALAN BOGU I LEKARIMA! Darko Lazić posle saobraćajke koju je preživeo: Za sve sam kriv!

Darko Lazić polako se oporavlja od teške saobraćajne nezgode koja se desila 23. oktobra. Nakon lečenja u KBC-u Zemun, pevač je nastavio svoj oporavak u banji Selters kod Mladenovca, a sada je progovorio je o svom zdravstvenom stanju.

Lazić je na početku razgovora otkrio da se odlično oseća.

- Hvala Bogu, sve ide nabolje. Hvala lekarima iz zemunske bolnice koji su sve ovo vreme brinuli o mom zdravstvenom stanju i spasli mi život. Bilo je teško, ali sada je moje stanje stabilno i idemo dalje - rekao je Darko, koji je zatim podelio utiske iz Selters banje, gde se oporavlja:

- Sjajni. Prezadovoljan sam i već sam krenuo na vežbe. Biće to težak ali kvalitetan oporavak. U sigurnim sam rukama i jedva čekam da ponovo stanem na noge. Bio sam mesec dana u ležećem položaju, juče sam prvi put seo i baš sam zadovoljan. Biće to sve u redu - naveo je Lazić, a zatim otkrio kako je primio vest da će postati otac po drugi put:

- Presrećan sam zbog toga. U celoj muci, eto, da mi se nešto i lepo dogodi. Zahvalan sam Bogu na drugoj životnoj šansi i tome što mogu da osetim čari roditeljstva. Od toga nema ništa lepše. Marina je predivna devojka koja je bila uvek uz mene i naravno da jedva čekam da opet postanem tata - rekao je pevač, koji je istakao da jedva čeka da se vrati na scenu:

- Verujte da i ja to čekam. Sada mi je važno da sve ide svojim tokom i da stanem na noge. Naravno da jedva čekam da se družim sa publikom. Polako, još nekoliko meseci i sve će biti kao pre. Kada se sve završi, biću kao nov - rekao je Lazić, a onda je otkrio da li ga je ova nezgoda promenila:

- Mnogo. Jedna greška je mogla da me košta života. Svega se sećam, to su slike koje će mi ostati doživotno urezane. Najradije bih da zaboravim sve. Ne bežim od svoje odgovornosti i zahvalan sam Bogu na drugoj šansi. Iskreno, ne znam zašto sam hteo da se vratim te noći posle proslave kući, da sam se odmorio, do ovoga ne bi došlo. To mi je bila ozbiljna opomena i, verujte, kad čovek pogleda smrt u oči, na život gleda drugačije - zaključio je Lazić.

Izvor: Kurir
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još