GLASOVI PUBLIKE PRESUDILI: Eleonora Miljković izbačena iz "Zadruge" (VIDEO)

Sinoć je "Zadrugu 2" napustila još jedna takmičarka koja je bila u duelu sa Miljaninim dečkom.

Eleonora Miljković koja je zapala za oko Slobi Radanoviću i Lazar Čolić Zola, dečko Miljane Kulić sinoć su kao i svi takmičari do sada morali da odigraju igricu koja im je duplirala glasove publike. Zadatak je bio da kuglicama obaraju limenke u čemu je bolja bila Eleonora.

Ipak, Makedonki ni to nije pomoglo, pa je napustila zauvek napustila rijaliti.

Kada je saznala da njen dragi ostaje u šouu Miljana je ispustila uzdah olakšanja, dok su se ostali pozdarvaljali sa sada već bivšom ukućankom.

A onda je usledio odlazak u studio gde je Eleonoru dočekala voditeljka Dušica Jakovljević koja je odmah pitala da objasni šta se zapravo desilo sa Slobom Radanovićem kada je ušao u rijaliti kako bi im pevao na žurki.

Podsetimo, Luna je pobesnela kada je čula da je Sloba Eleonori namigivao i zbog toga je i napala.

- Ništa posebno se nije desilo, ja sam bila u šoku. Upoznali smo se najnormalnije, kao što se i sa svima pozdravio. Nismo pričali ništa posebno, pitao me da li sam iz Makedonije, pitao me kako sam. Što se tiče namigivanja, ja nisam nikome namignula, on je meni namignuo dva puta i to su ostali zadrugari primetili. Krenuli su odmah komentari sutradan. Luna i pojedini su me napali, zato što sam rekla da je simpatičan momak. Ne mogu da kažem da mi se dopada, ali moram da ga upoznam. Ima lepu energiju. Možda bih popričala malo sa njim, ali ne znam da li bih bila u vezi, ne poznajem ga. Ne mogu za jedan da se opustim - rekla je Eleonora.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još