Danas na Raspevanoj jelci nastupa hor Hrvatskog kulturnog umjetničko prosvjetnog društva “Stanislav Preprek” iz Novog Sada

Na Trgu slobode u Novom Sadu počela je praznična čarolija, jer je u toku treći festival “Novosadski Winter Fest”

Na Singing Christmas Tree by Vojvođanska banka, nastupio je juče hor “Zvončići” iz Novog Sada.

Najmlađi sugrađani su se igrali u slami koja predstavlja prikaz Hristovog rođenja, vozili na karuselu, fotografisali sa irvasima i snežnom kuglom i uživali u slatkišima.

Večeras od 18h na Raspevanoj jelci nastupiće hor Hrvatskog kulturnog umjetničko prosvjetnog društva “Stanislav Preprek” iz Novog Sada.

Ovogodišnji “Novosadski Winterfest” će trajati do 29.12.2018.

Kao i prethodne dve godine, horovi dece i odraslih će pevati božićne i novogodišnje pesme na “Singing Christmas Tree”, organizovaćemo nastupe bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, posetioci će imati prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput “vojvođanske gibanice”, “mađarskog kolača” i “američkih krofnica” kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Na Trgu slobode su i “Novogodišnji fijaker” u kojem će posetioci moći da se provozaciju po centru grada, “Old Timer Photo-Boot”, “Winterfest kapija”, “Licidersko srce” i “Krila Anđela” za fotografisanje kao i tematska izložba novosadskih fotografa.

“Novosadski Winter Fest” organizuju Udruženje Subsidium, Bač u srcu Bačke i HBO Color Media Events u partnerstvu sa kompanijama “Color Media Communications” i ” Ninamedia”, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Prijatelji festivala su Vojvođanska banka, Coca-Cola, Heineken Srbija, Promenada šoping centar, Lidl Srbija i BIG Shopping Centar.

Sve informacije o festivalu pronađite na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs i Fejsbuk stranici – Novosadski Winter Fest.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.