fbpx

Za subotu, 17. jul 2010. godine

BEOGRAD, 17. jula 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvetili su predstojećem objavljivanju mišljenja Međunarodnog suda pravde (MSP) o proglašenju nezavisnosti Kosova, ekonomskim i političkim temama.

BLIC - "Zukorlić hoće da vlada Sandžakom" o situaciji u Novom Pazaru. "Pored Maksija na prodaju i drugi delovi Delte" o navodnoj prodaji te kompanije.

VEČERNJE NOVOSTI - "Hrvat prodaje, a Srbin plaća" o privatizaciji preduzeća čija su sedišta u bivšim jugoslovenskim republikama. "Kosovo se nada i strepi" o odluci Međunarodnog suda pravde o jednostranom proglašenju nezavisnosti te pokrajine.

DANAS - "EU će formulisati stav prema Kosovu 26. jula" naslov je teksta posvećenog predstojećem mišljenju MSP i stavu EU o tome. List o jubileju Socijalističke partije Srbije (SPO) piše pod naslovom "Spajanjem SKS i ŠRN stvoren je SPS".

KURIR - "Mišković tužio Milku Forcan" list piše o navodnom sukobu vlasnika kompanije Delta Miroslava Miškovića i bivše potpredsednice te kompanije Milke Forcan.

POLITIKA - Pod naslovom "Ista pomoć za različite glasače" o državnoj pomoći penzionerima i zaposlenima u javnom sektoru. "Moguća dva nacrta rezolucije" donosi priču o zasedanju Generalne skupštine UN, pošto MSP iznese mišljenje.

PREŠ - U tekstu naslovljenom "Muftija preti celoj Srbiji!" o zbivanjima u Sandžaku. O kursu dinara list piše pod naslovom "Evro već stigao na 107,3!"

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.