SITUACIJA SE OTELA KONTROLI: Miljana pokušala da preseče vene, odveli je na psihijatriju

Učesnica Zadruge Miljana Kulić već neko vreme boluje od postporođajne depresije. Prethodnih dana se žalila na bol u grudima i visok pritisak, a nakon što je bila ignorisana od strane mame Marije, ali i ostalih, Miljana je potegla za drastičnijom merom.

Navodno je pretila da će iseći vene, zbog čega je produkcija odmah reagovala, sprečila je u ovoj nameri i poslala je na psihijatriju Gornja Toponica u Nišu.

- Miljana je klasičan primer hipohondra. Kada čuje da se nekome nešto loše desilo, ona to odmah projektuje na sebe i misli da nju i to ili nešto slično snaći. Po ulasku Ane Korać u Zadrugu bila je jako uznemirena kada je saznala da je starletin otac preminuo od srčanog udara i odmah je počela da govori da oseća bolove u u grudima. Potom je saznala za nesreću koja je zadesila Darka Lazića i zbog toga je danima bila utučena - ispričao je izvor blizak Kulićevoj.

- Miljana se žalila svojoj mami kako nije dobro i isticala da oseća bolove u gurdima, kao i da joj je priitsak visok, međutim, Marija zna da Miljana često umišlja probleme, te nije ragovala. Kulićevoj je zbog toga pala klapna, te je otišla u zasebnu prostoriju gde u Imaginarijumu žive ona, njena majka i sin Željko, uzela kuhinjski nož, zavukla se u ćošak i počela da preti: “Ubiću se, sad ću lepo sama da završim sa životom kada nikome nije stalo do mene. Kakva si ti to majka kad ne brineš što me boli u grudima?”. Kada je Marija videla da situacija nije naivna, rekla je obezbeđenju da hitno alarmira produkciju. Obezbeđenje je domah reagovalo, oduzelo Miljani nož i izvelo je iz kompleksa - objasnio je izvor.

Miljana je odvedena u psihijatrijsku ustanovu, gde je psihijatar obavio razgovor sa njom, a nakon toga je vraćena u rijaliti.

Izvor: Večernje novosti
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još