SEVAJU NOVE VARNICE MEĐU ZADRUGARIMA: Lazar Jeremić i Sale Tru se žestoko posvađali (VIDEO)

Da učesnicima rijalitija "Zadruga 2", niakda nije monotono, svedoči i najnoviji verbalni sukob Lazara Jeremića i Saleta Trua, koji su se žestoko posvađali.

Oni su se posvađali u dnevnoj sobi, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću i sprečilo veći incident s obzirom na to da se Sale Tru uneo Lazaru u lice.

Svađa je nastala kada je Lazar razgovarao sa ukućanima, a u sve se umešao Sale, što je Jeremiću zasmetalo.

Tom prilikom Lazar je govorio Saletu kako se stalno meša u tuđe razgovore i ogovara sve ukućane, kao i da mu to jako smeta kod repera.

Jelena Golubović je sve vreme bila na Lazarevoj strani kao i Nataša Moskva, dok je Jelena Krunić branila repera i vikala na Saleta da se ne svađa sa ovim zadrugarom.

- Glup si kao noć! Retard hoće da cinkari ovde! Onaj dan se isto mešaš, sad se mešaš! Glup si kao k*rac! Smrdi ti iz usta. To je pi*kica, ovde smeš da se unosiš. Sad imaš m*da da mi priđeš, a napolju znaš kada bi prišao. Ti si s*sica, pi*kica, samo cinakriš ovde! Ajde, dođi! Dođi! Nemoj da čekaš obezbeđenje! Nije me udario, blago me je odgurnuo! Kakav degenerik. Jadnik! Kakva je to dr*kara! Svi imaju m*da kada je tu obezbeđenje. Ja smatram da si retard. Ja ne volim unošenje u facu - govorio je Lazar Saletu.

- Stvarno misliš to? Nemoj tebi da krenem da pakostim. Uradi nešto! Ako imaš problem neki sa mnom, reši ga! Ti imaš problem sa mnom zbog Nataše - rekao je Sale Lazaru.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još