NAJDIVNIJA ČESTITKA ZA NOVU GODINU: Božo Vrećo dirnut gestom obožavalaca

Umetnik Božo Vrećo, svakako je jedna od najkontraverznijih ličnosti javne scene. On gde god da se pojavi izaziva reakciju poblike. Ovaj pisac, kompozitor i pevač sevdaha, neretko svojim performansom na veoma specifičan način dotakne ljude. Čini se da je ovaj put on emotivno dirnut posebnom čestitkom koja mu je stigla na kućnu adresu.

Vrećo je na Instagramu objavio post zahvale uz fotografiju ručno izrađene čestitke, na kjoj centralno mesto zauzima njegova fotografija iz detinjstva.

- Maločas pogledam u poštansko sanduče kad koverta, a unutra najdivnija čestitka za Novu godinu ručno izrađena sa mojom sličicom iz prvog razreda osnovne (preuzeta sa Instagrama ili Fejsbuka među mojim slikama). To me tako obradovalo i nasmješilo, sjetio sam se tog dana i moje plave karo košuljice, plavih hlača od somota i puma patika na lijepljenje. Bio sam krezo i imao simpatiju Eminu. Ja više ne znam gdje su ti ljudi, gdje je moja Emina, al' oni znaju gdje sam ja i siguran sam da me vole kao i tada još i više. Hvala za ovu nježnost iz Zenice - napisao je Božo Vrećo uz fotografiju.

Autor: Nadlanu.com/T.M.
Foto: Sead Šašivarević/Promo

Pogledajte još