RADANOVIĆ NE SKRIVA KO SU MU (NE)PRIJATELJI: Sloba otkrio zbog čega je posetio Kiju i zašto se nije javio Anabeli

Popularni pevač Sloba Radanović priznao je u "Novom jutru" televizije Pink da je najsrećniji onda kada je stupio u vezu sa Kristinom Kijom Kockar, od koje se ovog leta zvanično razveo. Njegova izjava podigla je veliku prašinu, ali Sloba ostaje pri stavu da mu je tada bilo najlepše.

-To je bio početak moje najozbiljnije veze u životu i, stvarno, tada sam se osećao prelepo. Ne pamtim da sam u životu bio toliko zaljubljen - priznao je Sloba, kojem je bivša žena nedavno čestitala na uspehu pesme "Kocka".

- Na stranu to što si ološ, ali pesma ti je super- napisala je Kija.

- Bude mi i smešno i simpatično sve to. Pet godina smo proveli zajedno, odlično je poznajem i znam kad hoće nešto da mi kaže i šta hoće da mi kaže. Sve te njene opaske i provokacije meni deluju simpatično - kaže Radanović.

Budući da je pevačica Anabela Atijas, majka zadrugarke Lune Đogani, sa kojom je u prvoj "Zadruzi" prevario Kiju, izjavila da ga je posle svega što se izdešavalo pozvala telefonom, ali da joj nije odgovorio na poziv, pitali smo Slobu da li je istina da je nedavno odbio da joj se javi na telefon.

- Nedavno ne, pre nekih dva meseca me je nazvala, ali nisam se javio. Ne želim to ni da komentarišem, stvarno, nemamo mi tu više šta ni da pričamo. Ja, stvarno, njima želim sve najbolje u životu i karijeri. Ja sam se osvrtao na ono što je izlazilo po novinama i portalima, kada sam pevao žurku da me je Gagi zvao. Nije me zvao, nisam se ni sa kim čuo niti mislim da ima razloga - objasnio je Sloba koji nam je otkrio i da je nedavno bio kod Kije u stanu.

- Skoro joj se pokvario televizor, pa sam ja sa drugarom otišao, on se bavi tim stvarima. Skinuli smo televizor, odneli... Ja sam takav, ako sam nekome prijatelj, spreman sam da budem za tu osobu 24 sata, ako sam u mogućnosti - prisetio se Radanović.

Izvor: Pink.rs
Foto: sampanjactatica/Instagram

Pogledajte još