PROMENI DILERA, LAŽEŠ ZA SILOVANJE BOLESNICE: Jeziva svađa Ljube Pantović i Aleksandre Subotić, zadrugari u neverici (VIDEO)

Od momenta kada je Ljuba Pantović ušla u rijaliti "Zadruga 2" između nje i njene ćerke Aleksandre Subotić vlada ogromna netrpeljivost. Aleksandra se udružila sa svojim ocem Karađorđem Subotićem, pa majku optužuje za težak život, zlostavljanje i zanemarivanje.

U jednom trenutku Branislav Radonić Brendon je započeo verbalnu raspravu sa Karađorđem, a Aleksandra je odmah skočila u odbranu svog oca. U sve se umešala i Ljuba, a onda je izbio totalni haos.

- Narkomanu, promeni dilera! - dobacila je Ljuba Karađorđu.

- Promeni ti dilera, jer nisi ni ti mama dete, i ti voliš isto. Nije on jedini - rekla joj je Aleksandra, a onda je počela da pominje svog oca Karađorđa, koji se za to vreme samo smeškao.

- Lažeš za silovanje! Lažeš da te tukao, ti si njega tukla! Klošari, došli ste preko mene ovde. Tebi je davao pare, tebe je izgradio, zbog tebe je propao, zbog tebe mu je sve zapaljeno i sve je to zbog tebe doživeo! I dan danas je zaljubljen u tebe i ti to zloupotrebljavaš i se*eš se po njemu! Veliki mangupe, u pi*ku materinu! Nisi ti nikakva šampionka, ti si žena koju je ovaj čovek izgradio i zbog koje je robijao! Ti si žena koja je živela u hotelima, trošila si pare za koje si znala da su iz pljačke, što si trošila ako si toliko moralna? - vikala je Aleksandra.

- Sram te bilo! Ti si bolesna! Možeš samo da me mrziš! - rekla joj je Ljuba, a Aleksandra je nastavljala.

- Sve si mu pare smrskala. On ostavi nama džipa da se deca voze, ti si ga prodala i otišla... Pozdrav za Srkija iz Borče, njenog bivšeg dečka kojem je ona poslala pare! Nezahvalna bolesnice!

- Dete, ti si bolesna! Bolesni lažov! Ti mene mrziš, vidi ti se u očima! Možeš da pričaš šta hoćeš, devojčice...

- Šta će tebi sa 17 godina oružje? Šta će tebi sa 17 godina hekler? Znam sve, sve mi je baka ispričala - govorila je Aleksandra.

- Ajde odglumi jednu trudnoću još i pobačaj, glumili ste za 3.000 evra! Znaju svi... Postoji snimak! Vidi ti se uložak, trudnice! Mrziš me otkad si bila mala! - govorila joj je Ljuba.

- Vodila si decu dok se ti je*eš! Sad imam 22 godine i trpim tebe, matoru klošarku u rijalitiju! A ti si svoju decu i muža šutnula da bi mogla da se je*eš i da sprčkavaš njegove pare! - rekla je Aleksandra.

- Pozdravili te Arapi! - odgovorila joj je Ljuba, na šta je ona uzvratila.

- Koji? Oni sa kojima si mi rekla da treba da se je*em za pare? Ti si mi rekla, ološu jedan matori! Bravo, mama. Divna mama. Prvo, ja imam dete od 5 godina i ja se za pare ne je*em.

- Jao, kako si glupa! Zar sam ja ovo rodila, je*ote! Radim na crno? Haha. Zanimljivo da redovno dobijam povrat poreza... A ti si u inostranstvu bila samo kad se grebeš za fanove... Tuži me, baš jedva čekam - rekla je Ljuba kada joj je Aleksandra rekla da čak i ne živi u Švedskoj.

- Poganušo pogana od 40 godina! Narkomanko raspala! Bludnice i narkomanko! - nastavljala je Aleksandra.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još