Uz Eucerin zima je sjajna!

I ove zime Eucerin atraktivnim poklonima nagrađuje posvećenost zdravlju i lepoti kože - kupovinom jednog preparata iz Eucerin antiage linija, kao poklon dobijate lusuzni neseser sa poklonima za kompletnu negu kože!

Svaka žena zna da vreme posvećeno nezi nije uzalud uloženo. Ako koži pružite redovnu i adekvatnu negu, ona će vam uzvratiti zdravim izgledom, svežinom i blistavošću, koje će doprineti vašem samopouzdanju i osećaju zadovoljstva.
Upravo zato, u izboru najboljih novogodišnjih poklona, mnoge dame prednost daju preparatima za negu, a Eucerin ih u tome podržava nagrađujući njihov izbor i posvećenost zdravlju i lepoti kože!

U susret novogodišnjim praznicima, uz kupovinu jednog preparata iz bilo koje Eucerin antiage linije (osim krema za negu područje oko očiju), na poklon dobijate luksuzni neseser koji sadrži EucerinDermatoClean Micelarni fluid za čišćenje lica od 125ml i noćnu i dnevnu kremu u pakovanjima idealnim za putovanje.

EucerinDermatoClean Micelarni fluid za čišćenje lica vam je već poznat kao preparat koji zamenjuje tri - mleko za čišćenje, tonik i sredstvo za skidanje šminke oko očiju. Ujutru ili uveče, EucerinDermatoClean Micelarni fluid ukloniće sve nečistoće i šminku sa vašeg lica, a nakon upotrebe vaša koža će biti hidrirana, primetno mekša i pripremljena da upije aktivne sastojke iz preparata za negu.

U zavisnosti od Eucerin antiage kreme koju ste izabrali u vašem poklon neseseru naći će se i noćna i dnevna krema iz Eucerin Hyaluron-Filler ili Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity linije:

Eucerin Hyaluron-Filler Noćna Krema za sve tipove kože od 20 ml i dnevna krema iz ove linije SPF 15, od 7 ml.

Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity Noćna Krema za sve tipove kože od 20 ml i dnevna kremu iz ove linije SPF 15 od 5 ml

Ponuda traje dok traju zalihe nesesera u bolje snabdevenim apotekama.

Mini vodič za sjajnu zimsku kupovinu!

Posavetujte se sa vašim apotekarom koji od Eucerin antiage preparat odgovara potrebama vaše kože jer Eucerin anitage linije, pored izuzetno efikasna kombinacije hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja obezbeđuje popunjavanje kako površinskih, tako i dubokih bora, sadrže aktivne sastojke koji se ciljano bore protiv određenih simptoma starenja kože.

Ukoliko su najizraženiji problem kože bore, pravi izbor su preparati iz Eucerin Hyaluron-Filler linije

Ako lice s godinama dobija umorni izgled lica koji nastaje gubitkom volumena, čvrstinu kontura povratite uz Eucerin Hyaluron-Filler +Volume Lift preparate

Za povratak elastičnosti i borbu protiv dubokih bora, najbolji izbor je Eucerin Hyaluron-Filler+ Elasticity linija

Eucerin antiage linije sadrže preparate neophodne savremenoj ženi za postizanje trenutnih i dugotrajnih efekata u borbi protiv svih simptoma starenja kože: bora, gubitka volumena i elastičnosti. Redovnom upotrebom Eucerin antiage preparata vratićete vašoj koži mladalaćki sjaj i jedrinu.

Foto: Promo

Pogledajte još