PONOVO IMA RAZLOG ZA SMEH: Nataša Bekvalac o duetu sa "Magla bendom" i veri u ljubav

Pop pevačica Nataša Bekvalac u četvrtak je u beogradskom restoranu "Magaza" predstavila spot za duet sa "Magla bendom" pod nazivom "Neprijatelj". Plavokosa Novosađanka je na promociju došla u crnom kompletu, u sandalama i bez čarapa. Nataša je istakla da joj se pesma dopala na prvo slušanje i da je saradnja sa momcima iz ove grupe za nju bila prava "magija".

- Imam mnogo razloga da se ponovo smejem i ovo je druga pesma koju sam objavila u kratkom perioduMnogo je želja i planova za narednu godinu. Sve ide uzlaznom putanjom, a valjda je bilo i vreme. Najveća želja mi je da 2019. održim koncert u Beogradu povodom 20 godina karijere. Žene se posle 20 godina čašćavaju bundama, cipelama, satovima i drugim stvarima, a ja bih volela da počastim sebe koncertom. Još ne znam tačno gde će biti održan.

Posle porodične drame, koju je doživela proletos kada ju je suprug Luka Lazukić, navodno, pretukao, Nataša kaže da ne voli da se osvrće na loša iskustva i da je vreme za lepe stvari.

Pevačica će Novu godinu dočekati radno.

- Kada nisam trudna, uglavnom radim za Novu godinu.  Pevaću na trgu u Zaječaru. Ne volim da pravim rezime jer me to asocira na kraj nečega. Gurnula me lepa kreativna energija. Baš sam zajahala na tom talasu. Mislim da se to vidi u onome što radim i u energiji koju emitujem. Dižem se polako, ne mogu da kažem da sam potpuno dobro, ali na dobrom sam putu. U svemu nalazim izvor energije. Iza mene ne stoji uspešan muškarac, već moja majka, koja mi pomaže oko dece. Nisam baš tako čvrsta i jaka kao što izgledam. Vrlo sam osetljiva, reagujem na energiju i neke stvari baš umeju da me slome.

Na pitanje kako posle svega gleda na ljubav Nataša kaže:

- Živim ljubav, ona je u svakom vidu dobrodošla. Kada bih prestala da verujem u ljubav, prestala bih da verujem u život i njegovu lepotu. Inspiraciju sam nalazila u muškarcima, do sada sam se dva puta inspirisala. Možda će naići i neka treća inspiracija.

Pevač "Magla benda" Vladan Savić naglasio je da je bilo zadovoljstvo sarađivati sa Natašom:

- Ovo je naš prvi duet u karijeri. Trebalo je da se desi prava pesma, dobra energija i da se sklope kockice. U ovom slučaju poklopilo se milion kockica.

Izvor: Večernje novosti
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.