MENI JE OVO PREVIŠE, KUKAVIČKI SE POVLAČIM IZ PRIČE: Ivana Vrbaški javno ostavila Karađorđa (VIDEO)

Večeras je "Zadrugu 2" iznenada napustila Marija Kulić i to na određeno vreme, zbog porodičnih problema.

Po izlasku iz Bele kuće, Marija je gostovala u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević, čiji su gosti bili Sanja Stanković i otac Maje Marinković, Radomir Marinković.

U jednom trenutku u emisiju se uključila Ivana Vrbaški, majka Mine Vrbaški, koja je već bila nekoliko puta spominjana ove večeri.

- Mnogo mi je žao što nisam mogla da budem vaš gost večeras jer imam boginje. Pozdravljam Sanju i Majinog tatu, kao i Mariju - obratila se Ivana svima.

- Ivana kako komentarišeš ponašanje svog budućeg supruga, kako se ophodi prema Mini? Ja mislim da si ti pametna žena, beži od njega, ovo čudo ti nije potrebno - upitala ju je Marija zbog svoje svađe sa Ivaninim verenikom Karađorđem Subotićem.

- Videla sam sve. Ja se kukavički povlačim iz cele te priče, meni je nepojmljivo da se ovako jedna porodica ponaša. Ne želim da imam veze sa tim, tu je sve mnogo zamršeno. To su stvari koje se rešavaju u četiri zida, a ne ovako javno. Ja sam drugačije vaspitana. Kod nas je jedino Mina malo slobodnija. Svaka čast ljudima koji su mi rekli da sklonim od njega, ovo je za mene previše - rekla je Vrbaški i time javno ostavila Karađorđa.

Ona je spomenula i svoju ćerku, te je navela da je Karađođev odnos prema Mini najviše uticao na njenu odluku.

- Mene je najviše pogodilo kada je Karađorđe postavio ultimatum Mini da ne sme da se druži sa Ljubom - navela je Ivana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još