NA MUCI SE POZNAJU JUNACI: Sale Tru teši Adama koji jeca (VIDEO)

Raskid Adama Đoganija i Marijane Zonjić je reklo bi se loše pao mladom Đoganiju. Dok je Marijana danas na porodičnom sastanku uvredila njegovu sestru Lunu i porodicu Đogani, Adam nije mogao da veruje da je u stanju da to uradi devojka koju je on, kako kaže, počeo da voli.

Ipak, preko nekih stvari ne može da pređe jer sebi ne bi mogao da oprosti. Trenutak pucanja doživeo je u razgovoru sa Saletom Truom koji je rečima uspeo da dopre do srži problema. Adam nije krio emocije, pa je zaplakao i kroz suze govorio kako je mislio da će mu u Zadruzi biti drugačije i da u rijalitiju predstavlja drugu verziju sebe.

-Nije trebalo da uđem, pitao sam i tetku pre ulaska, ona je rekla da ne ulazim, sve mi se sad obilo o glavu. Najbitnija osoba mi je rekla da ne ulazim i ja sam ušao. Eto, imao sam sve, sasvim dovoljno. Ne mogu da verujem šta sam sebi uradio - pričao je Adam kroz suze.

- Tvoja tetka je tebi postala majka, svega se odrekla. Ona bi se svega odrekla i sada. Nemoj da padaš u depresiju. Sve ovo osećaš, jer ti previše kriviš sebe. Mnogo si dobar, ali moraš da smanjiš pokazivanje tih emocija. Tebi opada kosa koliko se mnogo daješ ovde. Molim te iskoristi sve ovo na najbolji mogući način - savetovao je Sale Adama.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još