NATAŠA BEKVALAC: Sve se izgleda dešava sa razlogom

Nataša Bekvalac je nedavno predstavila duet “Neprijatelj” koji je snimila sa "Magla bendom", i otkrila koliko stihovi imaju veze sa njenim životom.

Pevačica kaže da su stihovi zapravo preslikan njen život.

- Pa realni su stihovi zar ne?! Pesma kaže da si ljubav hteo za svoj život ceo, ne bi mene sreo, nikom ja još sreću nisam donela. Tako je i kod mene, stvarno. Jeca Trifunović je pisala, a ona zna kako se ja osećam. Nisam ni sumnjala - rekla je Nataša.

Budući da se bliži kraj godine, Nataša je sumirala njen bilans i ispostavila račun. Od 2019. zahteva samo jednu veliku stvar da joj priredi.

- Ništa ja tu ne bih dirala. Sve se izgleda dešava sa razlogom. Godina je bila plodna za mene vrlo, jer sam rodila moju Katju, a završavamo je svi živi i zdravi u porodici, što je najbitnije. U sledećoj godini želim da napravim jedan veliki koncert kao krunu svoje dosadašnje karijere. Naravno, da pre svega želim da mi deca ostanu tako zdrava, dobra i lepa, a ostalo neka se dešava kako viša sila kaže. Ne priželjkujem više dece i muževa - zaključila je Nataša, kao i uvek sa širokim osmehom.

Provokativne kadrove u spotu novosadska Barbika je odigrala sa Vladanom Savićem, frontmenom “Magla benda”. Spojila ih je, kažu, ludačka energija. Za prvi spot u karijeri, momci su izabrali Natašu Bekvalac iz više razloga. Vladan je ispričao i zašto:

- Nataša je sve nas privukla ludačkom energijom, pored toga što brutalno peva i izgleda za 10 plus, na skali od jedan do deset. Mi smo presrećni što je pristala da radi sa nama.

Nataša je otkrila i neke pojedinosti o saradnji i ispričala kako je kasno noću zvala Vladu Savića.

- Kao poznati frik kontrol, zvala sam mnogo puta i noću Vladu dok sve ne utanačimo jer uvek volim da držim konce u svojim rukama uprkos tome što ludo volim svoje saradnike i u njih imam veliko poverenje. Možda nekom nešto promakne jer mu dan ili trenutak nije kakav treba, zato sam ja tu da sve pitam i da zajedno nađemo najbolje rešenje - ispričala je plavokosa pop zvezda.

Izvor: Blic
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još