ŠOK PRIZNANJE: Luna otkrila da je imala seks sa Gastozom

Luna Đogani priznala je da je imala seks sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Iako tvrdi da je smrtno zaljubljena u Slobu Radanovića, blogerka je po svemu sudeći nakon izlaska iz "Zadruge 1" spavala sa drugim. Blogerka je šaputanjem i gestikulacijom otkrila sve detalje veze, ali i to da joj je Gastoz pomogao da izađe iz depresije u koju je upala posle afere sa Slobom.

- Prvi put je bio samo seks, to je bilo u Atini, pre "Zadruge 1". Drugi put je prenoćio kod mene, baš noć pre nego što sam ušla u "Zadrugu 2". Pravila sam oproštajnu žurku sve vreme se nadajući da će da dođe. Kasnio je, a bilo je hladno, plašila sam se da mu se nešto loše desilo ili da se možda neće ni pojaviti. Kad je ušao na vrata, oduševila sam se. Posle smo otišli kod mene. Budim se, on spava u krevetu pored mene. Joj kako mi je bilo čudno. Moji došli, ja se pakujem za rijaliti, on me grli. Kasnim, plačem... Bilo je mnogo emotivno - pričala je Luna, sve vreme gledajući da li je kamera snima.

Bivša Slobina devojka je zatim istakla da ju je pobednik "Parova" prošlog leta ljubio čak i pred njenom majkom, Anabelom Atijas.

- Prvo smo bili u selu. Bilo je divno... Zatim u Istanbulu, gde smo snimili spot. U jednom momentu, on prilazi i ljubi me u usta pred mamom. Ona se šokirala. Tada sam shvatila da misli ozbiljno - prepričavala je Luna i dodala:

- Bio je uz mene u najtežim trenucima. Mnogo mi je pomogao.

Izvor: Alo!/Informer
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još