PRAVA DRAMA: Zerinina majka završila u bolnici nakon što je Aleksandra otkrila da su joj ćerku silovali

U "Zadruzi" je nastala prava drama kada je Aleksandra Subotić otkrila tajnu Zerine Hećo da je bila silovana.

Zerinu je to jako pogodilo pošto je pokušavala da sakrije da joj se to desilo, pa je već neko vreme veoma neraspoložena i tužna.

Njena majka Sanela veoma teško je podnela sve što se izdešavalo. Kako je Bane Čolak bio prvi koji je potrčao da teši Zerinu nakon svega, pitali su njenu majku da li je to bilo ono čime je Čolak ucenjivao njenu ćerku sve vreme.

- To je ta ucena sa Banetove strane. Ona nije želela o tome da priča jer joj ne treba ničije sažaljenje. Očekivala sam da će to doći od Baneta jer je stalno išao za njom i pretio da će reći. Trpela ga je ovoliko dugo jer se bojala da će da progovori. Barem se završila agonija ucenjivanja. Znalo je to dosta ljudi, ali su ćutali o tome. Bane je iskoristio njenu slabost. Zerina sinoć nije imala snage, sedela je zakucana, nije znala gde se nalazi a on je uzima za ruku i smiruje je. Strašno je što posle svega što je preživela da koristi njenu nemoć - rekla je Zerinina majka i osvrnula se na Aleksandru Subotić od koje je sve poteklo:

- Napravila je Zerini traumu, istraumirala je moju ćerku za ceo život. To pokazuje kakvi ljudi mogu biti i čime se služe zarad ciljeva. To je najniži udarac koji neko može da zada. Oglasile su se i organizacije, cela javnost je osudila njen gnusni čin. Neka se sada sama nosi sa tim, sama je sebi uskočila u stomak. Ona ne poštuje kuću u kojoj se nalazi, produkciju, svoju majku. Šta očekivati od takve osobe. Uspešno nam je svima napravila stres. Pala je najniže - ispričala je ona.

Kako kaže, strahuje da pogleda kako Zerina sada izgleda, a i sama priznaje da joj je zbog svega pozlilo:

- Završila sam sinoć u hitnoj. Strah me je da pogledam u kakvom je stanju Zerina sada jer sam noćas videla dovoljno. Ne znam kako će nastaviti posle svega ovoga - zaključila je Sanela koja je istakla da je ovo poslednji intervju koji će dati o ovom stresnom događaju.

Izvor: Alo!/Pink
Foto: Zadruga Official/Youtube - PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.