Novosadski Winter Fest: Danas nastupaju hor "Hašira" i DJ FLYNS & DJ Markan

Na Trgu slobode u Novom Sadu počela je praznična čarolija, jer je u toku treći festival "Novosadski Winter Fest"

Juče je na Singing Christmas Tree by Vojvođanska banka nastupio hor "Šareni vokali" iz Sombora.

Nakon toga, program je nastavljen na bini gde je sjajnu atmosferu napravio bend "Ser Žile".

Večeras od 18h na Raspevanoj jelci nastupiće hor Jevrejske opštine "Hašira". Danas je na Hanuka drvetu i upaljena poslednja svetiljka u slavu ovog jevrejskog praznika.

Od 19h na bini će nastupiti DJ FLYNS & DJ Markan.

Ovogodišnji "Novosadski Winterfest" će trajati do 29.12.2018.

Kao i prethodne dve godine, horovi dece i odraslih će pevati božićne i novogodišnje pesme na "Singing Christmas Tree", organizovaćemo nastupe bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, posetioci će imati prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput "vojvođanske gibanice", "mađarskog kolača" i "američkih krofnica" kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Na Trgu slobode su i "Novogodišnji fijaker" u kojem će posetioci moći da se provozaciju po centru grada, "Old Timer Photo-Boot", "Winterfest kapija", "Licidersko srce" i "Krila Anđela" za fotografisanje kao i tematska izložba novosadskih fotografa.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Udruženje Subsidium, Bač u srcu Bačke i HBO Color Media Events u partnerstvu sa kompanijama "Color Media Communications" i " Ninamedia", a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Prijatelji festivala su Vojvođanska banka, Coca-Cola, Heineken Srbija, Promenada šoping centar, Lidl Srbija i BIG Shopping Centar.

Sve informacije o festivalu pronađite na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs i Fejsbuk stranici - Novosadski Winter Fest.

Pogledajte još