Ženska grupa pevača "Preprek" i bend Rampa danas na Novosadskom Winter Festu

Na Trgu slobode u Novom Sadu počela je praznična čarolija, jer je u toku treći festival "Novosadski Winter Fest"

Juče je na Singing Christmas Tree by Vojvođanska banka nastupio hor Jevrejske opštine "Hašira". Pre nastupa hora na Hanuka drvetu je upaljena poslednja svetiljka u slavu ovog jevrejskog praznika.

Nakon toga, program je nastavljen na bini gde je sjajnu atmosferu napravio DJ FLYNS & DJ Markan.

Večeras od 18h na Raspevanoj jelci nastupiće Ženska grupa pevača "Preprek".

Od 19h na bini će nastupiti bend Rampa.

Ovogodišnji "Novosadski Winterfest" će trajati do 29.12.2018.

Kao i prethodne dve godine, horovi dece i odraslih će pevati božićne i novogodišnje pesme na "Singing Christmas Tree", organizovaćemo nastupe bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, posetioci će imati prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput "vojvođanske gibanice", "mađarskog kolača" i "američkih krofnica" kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Na Trgu slobode su i "Novogodišnji fijaker" u kojem će posetioci moći da se provozaciju po centru grada, "Old Timer Photo-Boot", "Winterfest kapija", "Licidersko srce" i "Krila Anđela" za fotografisanje kao i tematska izložba novosadskih fotografa.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Udruženje Subsidium, Bač u srcu Bačke i HBO Color Media Events u partnerstvu sa kompanijama "Color Media Communications" i " Ninamedia", a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Prijatelji festivala su Vojvođanska banka, Coca-Cola, Heineken Srbija, Promenada šoping centar, Lidl Srbija i BIG Shopping Centar.

Sve informacije o festivalu pronađite na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs i Fejsbuk stranici - Novosadski Winter Fest.

Pogledajte još