Stanojević veruje u prolaz

BEOGRAD, 20. jula 2010. (Beta) - Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da veruje da će njegovi fudbaleri eliminisati jermenski Pjunik, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali da će crno-beli oprezno ući u predstojeću utakmicu.

Fudbaleri Partizana doputovali su u ponedeljak u Jerevan, gde će danas od 17 sati igrati protiv Pjunika revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom meču, prošle srede, crno-beli su pobedili sa 3:1.

"Vrlo smo oprezni i koncentrisani, došli smo dva dana ranije, klub nam je izašao u susret i vrlo ozbiljno prišao ovoj utakmici. Očekujem težak meč, ali mislim da smo kvalitetniji od njih i verujem da ćemo proći", rekao je Stanojević, objavljeno je na sajtu crno-belih.

Trener srpskog šampiona rekao je da će u predstojećoj utakmici igrati sa dva napadača i dodao da će njegovi igrači ozbiljno ući u utakmicu.

"Igraćemo ofanzivno, sa dva špica. Mi smo Partizan i nema tu mnogo priče, moramo da držimo do našeg prepoznatljivog stila. Videli smo naše slabosti iz prve utakmice i probleme koje smo imali posle brzih transformacija igrača Pjunika. Imaju brze napadače i fudbalere
sredine terena, pa ćemo uz veću dozu opreza ući u drugu utakmicu", dodao je on.

Fudbaler Partizana Radosav Petrović rekao je da očekuje tešku utakmicu, ali da crno-beli neće braniti rezultat iz prvog meča.

"Završeno je tek prvo poluvreme, ali imamo solidnu prednost pred težak revanš u Jerevanu. Dobro smo analizirali protivika, ali ćemo
forsirati naš stil igre, nećemo braniti nulu. Bićemo oprezni, nećemo se zaletati, znamo šta moramo da uradimo", rekao je Petrović.

Reprezentativac Srbije rekao je da njegov tim mora da iskoristi prednost visokih igrača i nije želeo da govori o mogućem protivniku u trećem kolu.

"Prvo da prođemo Pjunik, pa ćemo razmišljati o narednom protivniku", rekao je Petrović.

Fudbaler crno-belih Marko Jovanović smatra da bi i jedan postignuti pogodak mogao da odvede Partizan u treće kolo kvalifikacija.

"Sve od nas zavisi. Ako budemo igrali kao u drugom poluvremenu utakmice u Humskoj sve će biti u redu. Mislim da bi nas jedan gol značajno približio prolazu u treće kolo", rekao je Jovanović.

Pogledajte još