Luis Fabijano želi da ostane u Sevilji

BEOGRAD, 19. jula 2010. (Beta) - Fudbaler Sevilje Luis Fabijano rekao je da će i u predstojećoj sezoni igrati za taj klub.

Mediji su prethodnih dana spekulisali da će 29-godišnji Brazilac napustiti Sevilju, pošto su za njega zainteresovani Mančester junajted, Milan i Totenhem.

Međutim, Luis Fabijano rekao je da njegov agent pregovara sa predsednikom Sevilje o potpisivanju novog ugovora.

"Tačno je da su drugi klubovi zainteresovani, ali srećan sam u Sevilji i nikada nisam rekao da ću otići u Milan ili Mančester junajted. To su veliki klubovi, ali i Sevilja je među najboljima u Evropi", rekao je Luis Fabijano medijima.

"Moj agent pregovara sa upravom i ima mnogo vremena. Vraćam se treninzima 26. jula i jedva čekam da se priključim saigračima. U prošlim sezonama nismo postizali dobre rezultate u Ligi šampiona, ali u predstojećim kvalifikacijama moramo da pružimo 100 odsto mogućnosti, kako bismo se plasirali u grupnu fazu takmičenja", dodao je on.

Luis Fabijano je u karijeri igrao za Ponte Pretu, Ren, Sao Paolo I Porto, odakle je 2005. godine prešao u Sevilju. Za španski klub odigrao je 190 utakmica i postigao 94 gola.

Pogledajte još