NAJBOLJOJ MAMI NA SVETU: Lav Pajkić nežnom porukom čestitao rođendan Isidori Bjelici

Voditelj emisije "Kontravizija", koja se emituje na televiziji Pink, Lav Pajkić raznežio je danas svoje pratioce na Instagramu, objavivši zajedničku fotografiju sa mamom Isidorom Bjelicom, kojoj je uz veoma emotivnu poruku čestitao rođendan.

- Srećan rođendan najboljoj mami na svetu! Beskrajno te volim - napisao je Lav uz fotografiju kojom je još jedanput pokazao snagu ljubavi između majke i sina.

Naša poznata književnica se takođe zahvalila svima koji su joj pomogli da se raduje svakom novom danu.

- Na današnji dan došla sam na ovaj svet, na ovu uzbudljivu planetu za učenje ljubavi u ekstremnim uslovima! I onda trebalo je polako porasti do duše ove devojčice i razumeti zašto su naše duše izabrale jedni druge za ovu neverovatnu praksu ljubavi i onda kad dovoljno porasteš da postaneš ponovo devojčica razumeš kako je tvoje više ja znalo mnogo više od tebe i zato je izabralo sve te veličanstvene duše da budu deo ovog puta...roditelje, decu, baku i dedu, prijatelje, čitaoce... Hvala svakom ko mi je pomogao da ponovo pronađem u sebi ovu devojčicu koja svugde vidi samo lepotu i raduje se svakom danu koji joj je darovan - napisala je Isidora Bjelica na svom Instagramu.

Autor: Nadlanu.com/T.M.
Foto: lavpajkic/Instagram

Pogledajte još