KATARINA OKSENBERG OSTALA BEZ KUĆE U KALIFORNIJI: Nova porodična tragedija kćerke Jelisavete Karađorđević

Glumica, zvezda serije "Dinastija" i najstarije dete srpske kneginje Jelisavete Karađorđević, ostala je bez doma pošto je u požaru u Kaliforniji do temelja izgorela njena kuća, u koju se sa tri kćerke uselila samo pet dana ranije.

Samo što je predahnula od užasa kroz koji je prošla zbog kćerke Indije i njenog života u zloglasnoj sekti Nxivm, Katarina Oksenberg (57) suočila se sa novom tragedijom. U najgorem požaru ikad u Kaliforniji, u kojem je život izgubilo mnogo ljudi, do temelja je izgorela njena kuća, prelepo zdanje u koje se sa tri kćerke uselila pet dana ranije.

Plašim se da se vratim u svoj dom jer su ostale samo ruševine. Moje tri kćerke i ja smo uspele samo gole živote da spasemo – rekla je ona, a u požaru su stradale i životinje koje je gajila.

Katarina je uspela da sa imanja izvede konja, dok ništa ne zna o sudbini psa i mačke i nada se da su preživeli. Nažalost, sigurna je da su pilići i koke stradali – navodi njen blizak prijatelj.

U intervjuu za emisiju "Good Morning Britain with Piers Morgan and Susanna Reid" na britanskoj televiziji ITV Katarina je iznela detalje tragedije koja je zadesila nju i njene kćerke.

Sada živimo kao nomadi, kod prijatelja. Jeste, naravno, najvažnije da smo svi živi i zdravi, jer su mnogi izgubili živote u ovoj vatrenoj stihiji. Ali ne mogu da verujem da je sve moralo ovako da se dogodi. Proces evakuacije je bio veoma loše organizovan, dan ranije su nas obavestili kako je sve pod kontrolom, da naša oblast nije ugrožena, a onda je tog 10. novembra mene i decu probudio strašan dim. Pogledala sam na sat, bilo je tačno 8 i 30 i u panici smo istrčale napolje. Odeća koju smo imale na sebi je jedino što smo spasile. Ostale smo bez svega, a najviše žalimo za porodičnim albumima.

Iako je u životu prošla mnogo stresnih situacija, Katrinu je ova izuzetno pogodila.

Ne mogu da verujem. Uselile smo se samo pet dana ranije, još nismo uspele ni da se raspakujemo. Naša kuća izgleda kao armagedon, nema ničega, ostale su ruševine, zgarište. Kao da nas je zadesio smak sveta. Sve ovo nas je duboko potreslo, ne znam kako ćemo dalje, u šoku smo, ovo je najtraumatičniji događaj u našim životima.

Posebno ju je pogodilo što se sve odigralo neverovatnom brzinom i što vatrogasaca nije bilo nigde na vidiku.

Nikoga nije bilo da nam kaže šta se dešava. Sa komšijama sam stajala na bezbednoj udaljenosti i bespomoćno posmatrala kako vatra sve guta. Naglas sam pitala gde su vatrogasna kola, neko je vikao da su raspoređena na drugim mestima. Meni je to potpuno nerazumljivo – navela je Katarina.

Izvor: Gloria
Foto: catherineoxenberg/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.