KONAČNO PREBOLELA SLOBU? Luna priznala: Sviđa mi se Marko! (VIDEO)

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Gledaoci su pitali Lunu Đogani kada će ona i Marko Miljković priznati svoje emocije i da se sviđaju jedno drugom. Publika je ovom pitanju skrenula pažnju Luni i Marku na njihovo ponašanje tokom sinoćnje žurke na kojoj su puno vremena provodili zajedno.

- Ja ne mogu da priznam nešto što nije istina. Možda gledaoci vide neke stvari. Njima je to tako, nama nije. Marko i ja kada se smejemo, možda izgleda kao da postoji neka hemija. Ja Marka gledam kao druga. Volim da se družim sa njim, volim kada se opustimo. On je pozitivan tokom žurke, tako da eto ja sam sinoć prišla Marku i malo pričala, nismo dugo. To je to. Ja bih rekla da mi se sviđa Marko - govorila je Luna.

- Ne znam šta bih rekao... Slažem se sa Lunom i sa tim što je rekla. Verovatno bi voleli gledaoci da se smuvamo. Delujemo simatično. Smeškamo se i odgovaramo jedno drugom i to izgleda možda kao da ćemo da se smuvamo - pričao je Marko.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još