LUNA JE GLUPA I BEZOBRAZNA: Matora morala da bira između blogerke i Aleksandre Subotić, šokirala ukućane izjavom! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora sinoć je pred zadrugarima morala da "bira" između Lune Đogani sa kojom je nekada bila bliska i Aleksandre Subotić.

Iako je bila iznenađena pitanjem, Matora je iskreno odgovorila i objasnila zbog čega je njen izbor pao na Lunu, sa kojom trenutno nije u dobrim odnosima.

- Da sad možeš da izabereš, s kim bi se družila pre, sa Aleksandrom ili sa Lunom? - glasilo je pitanje.

- Uuuu, je*ote! Dobro pitanje - odgovorila je Matora, pa se zamislila.

- Ajde, biću iskrena. Sa Lunom! Zato što je Aleksandra zla, a Luna nije zla, samo je glupa i bezobrazna - rekla je kao iz topa Matora.

- Stvarno između mene i Lune ne postoji nikakva netrpeljivost ni mržnja, jednostavno, samo me povredila i uvredila. Aleksandra... Krivo mi je što sam uopšte mogla da budem tako naivna što se tiče nje, jednostavno ne volim zle osobe koje su tako podmukle, koje se služe zlim stvarima. Nikad sebi ne bih u životu dopustila da pričam s Aleksandrom, osim da je vređam kada je to potrebno, kada mislim da treba. Sve najgore mislim o njoj - rekla je Matora.

- Drago mi je da je Luna iskreno odgovorila. Znam da me ne mrzi i da bi nekad volela da se druži sa mnom, ali ne može da pređe preko nekih stvari - počela je svoje izlaganje Luna.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još