ZADRUGARKA POD VELIKIM PRITISKOM: Bane preklinjao Zerinu da se pomire, obećao da će klečati pred njom! (VIDEO)

Zerina Hećo i Bane Čolak su tokom večeri ušli u žestok verbalni sukob jer je Hećo istakla da je na Užičaninovo insistiranje ušla u rijaliti "Zadrugu 2", a on to negirao. Njihova rasprava se otrgla kontroli, a za sve do sada nerazjašnjene svađe sada je došlo vreme da se reše.

Zerina je istakla da ne želi da se pomiri sa Banetom, iako je on tvrdio da postoji šansa za to. Čolakove reči su vređale Zerinu, pa je iz sveg glasa vrištala i plakala kako bi mu stavila do znanja koliko se loše oseća.

- Branislave, ti si mene terao od sebe tri meseca. Ne vidiš sebe. Ja ne mrzim nikoga. Ti si sve ovo napravio, svojim ponašanjem. Nemoj da me vređaš. Rekla sam ti da te ne volim kao pre. Sve ovo što si mi napravio ne mogu da ti oprostim, ne mogu da budem sa tobom - govorila je jecajući Zerina.

- Moja Zerina koju sam upoznao napolju, me nikada ne bi ostavala. Šta je to kada ti mene ostaviš kada je meni najteže. Moja Zerina koju sam upoznao napolju, rekla bi: "Polako", ova Zerina ovde, to nisi ti. Ja tebe nikada ne bih mogao da ostavi da si u ku*cu. Ja sam mogao napolju da budem kada si bila sva nikakva - prekoreo ju je Bane.

Kako Čolak nije prestajao sa insistiranjem da razgovaraju, Zerinin obraz se nije sušio. Ponovo je zapala u teško psihičko stanje, a Bane je konstantno prekorevao i vraćao se šta je sve on radio za nju i za njihovu vezu, kao i kako to nije bilo obostrano.

- Samo sam jednom otišla u grad i to ti prećutala. Šta sam te slagala? Ja tebi ništa nisam uradila. Bane, mi ne možemo biti zajedno, ja ne mogu da pređem preko nekih stvari. Nisam ni sanjala da ću u tebi imati najgoreg neprijatelja.

- Zamislim samo život bez tebe i shvatim da su sve ovo gluposti. Sve što sam govorio da te mrzim, to nije strašno. To nije nešto što ne može da se zaboravi. Ti imaš isto problem kao i ja. Ne možeš bez mene, a ne možeš ni sa mnom. Ti si flertovala sa ovim likom (Ervinom) kako možeš to da radiš, ako nekoga voliš. Od tog trenutka sam ja počeo da te vređam.

Nakon dugog razgovora Zerina je priznala Banetu da je primetila da se zbližio sa Marijanom Zonjić i da smatra da će njih dvoje kad-tad biti zajedno.

- Znam šta će da bude. Ja znam da ćeš ti da se smuvaš sa ovom malom Marijanom. Smuvaj se ti sa njom, samo me pusti - rekla je Zerina, dok je Bane uporno negirao da će se to desiti.

- Ja tebe da vidim sa drugim muškarcem, ja bih o
vde umro. Klečaću ako treba da mi oprostiš za sve što sam ti rekao
- prokomentarisao je Bane.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.