ŽESTOKI NAPADI NA DOROTEU JOVANOVIĆ! Zorica Marković: Sad ću ti reći da si ku*vetina! Nemoj više da lažeš i da foliraš, ružno ti stoji (VIDEO)

Danas su Dorotea Jovanović i Marijana Zonjić napravile opštu pometnju u Beloj kući. Naime, njih dve su se posvađale u garderoberu, a pljuštale su uvrede i u nastavku kada je Marijana ponovo pokušala da isprovocira.

- Tebe je taj Milan vodio kući nakon proslave kod Ace Lukasa, ti si striptizeta. Bog zna sa kim si ti sve bila, samu sebe kanališ - rekla je Marijana.

Međutim, ni Zorica Marković nije mogla da, a da se ne uključi u raspravu kako bi dokazala da Jovanovićeva nije onakva kako se predstavlja te da često govori laži.

- Da ideš i da pitaš Minu gde su ti cipele, nemoj mene da foliraš ovde. Šta si ti umislila? Koga lažeš i foliraš? Nemoj da histerišeš, loše ti stoji. Ko si ti? Kako se zoveš? Čime se ti baviš? Ti si luda i treba da se lečiš - pitala je Zorica.

- Skloni se od bezimene osobe, neće me niko dirati ko me nije radio! - odgovorila joj je Dorotea.

- Što se ti kačiš devojci koja ima 20 godina? Rekla si da sam ku*va! - rekla je Jovanovićeva.

- Ja to nikad nisam rekla, ali sad ću ti reći da si ku*vetina! Nemoj više da lažeš i da foliraš, ružno ti stoji - rekla je Zorica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Pritnscreen/Youtube

Pogledajte još