NE MOGU DA ŽIVIM I DA DIŠEM BEZ TEBE: Bane Čolak otvorio dušu Zerini Hećo (VIDEO)

Zerina Hećo i Bane Čolak danima ne prestaju da se raspravljaju o svom odnosu. Dok Užičanin neprestano insistira na tome da mu Zerina oprosti i da obnove svoju vezu, ona to uporno negira.

Čolak očajnički želi da povrati svoju devojku i sve vreme joj govori kako je njegov život nezamisliv ukoliko ona nije deo njega. Lepim rečima i slatkorečivošću ipak nije uspeo da smekša njeno srce.

- Jesam se previše zaljubio u tebe, možda sam ja posesivan. Da li ti stvarno da bih te ja napolju i dalje smarao? Ja tebe jezivo volim, kao nijednu devojku do sada. Ja tebe nikad iz srca ne mogu da izbrišem. Hoće li ovo ludilo ikad da prestane. Da li ti i ja možemo da imamo normalan drugarski odnos? Da ti sada budeš sa nekim ovde, ja bih umro. Ja ne mogu da živim i da dišem bez tebe. Ne mogu da zamislim dan bez tebe - pričao je Bane gledajući Zerinu u oči.

- Ja mislim da ti to možeš - odgovorila mu je ona kratko.

Njih dvoje su razgovor započeli napolju, ali su ga završili u dnevnoj sobi gde se Čolak još više uneo Zerini u lice i objašnjavao joj koliko mu znači i ubeđivao je da njih dvoje mogu da funkcionišu kao i ranije.

- Nisam želeo da vidim tvoju stranu, da čujem tvoju stranu. Sve što se tripujem da ti radiš nešto loše to nije loše. Najrealnije rešenje za naš odnos je da bi se tu sve dokazalo da sam se ja promenio. Ja sam u Zerina svetu, ja nisam u svom svetu. Ti nijednog momenta nisi rekla da želiš da budeš sa mnom jer ti je lepo sa mnom. Pusti me samo da ti budem blizu. Kad si blizu Jelene i Lune glupo mi je da ti priđem - pričao je Bane Zerini.

- Ja tebi mogu dati šansu da popravimo naš odnos. Kad si normalan volim tvoje pristustvo - odgovorila mu je ona i bila je izričita da ga želi kraj sebe samo kao prijatelja.

Zerina nijednom svojom rečenicom nije stavila Banetu do znanja da ga želi kraj sebe, ali on je uporan i ne želi da odustane, pa makar bio samo u njenom prisustvu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Pritnscreen/Youtube

Pogledajte još