TVRDI DA NE MOŽE BEZ NJE! Kija Kockar: Sloba želi da obnovimo ljubav!

Ljubavna priča između pevača Slobodana Radanovića i Kije Kockar koja se nakon prevare u rijalitiju završila razvodom i dalje intrigira javnost. Pošto se priča da su njih dvoje na korak do pomirenja, novopečena pevačica i pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" kaže da je ona stavila tačku na ljubav sa Slobom, ali da to sa njim nije slučaj.

Bivši supružnici ovih dana sve češće nastupaju zajedno, što po klubovima, što na snimanjima emisija za novogodišnju noć različitih televizija. Oni ne kriju da im je čudno što su, posle svega, kolege i osvrću se na dešavanja od pre godinu dana kada su zajedno bili u "Zadruzi". Bili su u trouglu koji ih je i koštao braka. Posle svega, fanovi navijaju da se pomire, a oni diplomatski odgovaraju na takve insinuacije.

- Vidim da ga je stigla kazna za sve što mi je uradio. On želi da se pomirimo i da se to sve obnovi, ali to se neće desiti. Zbog čega on to želi i šta je u njegovoj glavi, to samo on zna, ali mene to ne zanima - kaže Kija, i dodaje da je ona raskrstila s tom dilemom.

- Stavila sam tačku na našu ljubav kada sam se razvela i sigurno mu se neću vratiti. Iako mnogi ljudi govore: nikad ne reci nikad, kod mene je to vrlo jasno. Iznerviram se kada me spajaju sa njim i zato sam Filipa Miletića molila da mi bude fejk dečko, ali nisam uspela. Mislim da će me svi ostaviti na miru tek kada nađem pravog. Želim, ali ne moram nikada više da se ostvarim kao supruga, više bih volela da se ostvarim kao majka - ističe Kockareva, koja je prošle godine u ovo vreme bila u rijalitiju sa suprugom i njegovom ljubavnicom.

- Tada sam bila na prekretnici i nisam znala šta će biti sa mojim životom. Znala sam u kom pravcu će ići moj brak, bilo mi je teško, ali sam bila i uzbuđena jer mi se otvorilo novo poglavlje. Počela sam od nule, ali sam imala podršku naroda i porodice da nastavim bez emotivnog partnera.

Rijaliti pobednica kaže da retko odlazi u rodni Zrenjanin te da nije sretala bivšeg svekra i svekrvu, koji su svašta pričali o njoj.

- Nema potrebe da ih ja pitam o tome, pitaće ih onaj koji svima nama sudi. Neću da delim pravdu, ima ko to radi. Što se Slobodana tiče, znam zbog čega je on to učinio, zato sam i sigurna da je među nama gotovo u svakom smislu - kategorična je Kija, čija je karijera pevačice krenula uzlaznom putanjom.

- Uzbuđena sam što snimam novogodišnje programe, ali ne volim da pevam plejbekove, osećam se malo nelagodno. Nastupam stalno, bačena sam u vatru letos kada sam nastupala svih sedam dana zaredom i srećna sam zbog toga.

Kockareva kaže da nisu tačne priče da sada živi na visokoj nozi i da ima vozača.

- Nemam vozača, to mi je drug koji me poštedi da ne vozim na duge destinacije jer radim puno, pa sam umorna. Moj život se potpuno promenio, ali sam ja ostala ista - tvrdi Kija, i priznaje da ima dugove koje planira da isplati do kraja godine.

- Imam neke rate koje moram da isplatim.

Izvor: Blic.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još