DARKO LAZIĆ: Menjam se za 360 stepeni

Usled teškog periodau kom se našao nakon što je doživeo tešku saobraćajnu nesreću i završio u bolnici, Darko Lazić kaže da je shvatio da se sve desilo zbog njegove nemarnosti i da je vreme da stavi tačku na takvo ponašanje.

Nakon što je proživeo pravu životnu golgotu, popularni pevač se uspešno oporavlja u banji u Mlednovcu gde ima najlepšu i najsnažniju podrške verenice Marine ali i osatka porodice.

Usled teškog perioda Darko Lazić je shvatio da se sve desilo zbog njegove nemarnosti i da je vreme da stavi tačku na takvo ponašanje.

- Menjam se za 360 stepeni. Promenio, već! Na život se drugačije gleda, na sve se drugačije gleda. Nema više zaj*bancije, neozbiljnosti... Mora čovek da se uozbilji. Nažalost, meni se desilo ovo, pa sam morao tako da se uozbiljim. Dok se neko ne opeče, ne osvesti se, ali biće sve to bolje - rekao je Darko.

Na konstataciju da je očigledno da je smršao oko 20 kilograma, pevač ističe da se mnogo bolje i lakše oseća, i da će nastojati da skine još 15-ak, ali da preko toga neće ići jer bi tako bio suviše ružan.

Darkova verenica Marina je nedavno svom izabraniku saopštila da je trudna, a tim povodom pevač je rekao:

- Jedva čekam da ponovo postanem tata, ne mogu da opišem koliko sam srećan zbog toga. Eto nešto lepo da se dogodi u celoj ovoj situaciji.

Izvor: Glossy
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još