NIJE ŠTEDELA! Katarina Grujić otrkiva: Izdržavala sam bivše momke!

Katarina Grujić kaže da je finansirala svoje bivše momke. Folk pevačica priznaje da je više puta u ljubavi ispala naivna jer nije slušala ljude oko sebe koji su pokušavali da joj otvore oči.

- Izdržavala sam momke, plaćala im ručkove, večere, putovanja, davala im pare... U vezama nisam gledala da li je muškarac situiran, jer nijedan nije radio koliko sam ja, niti bio toliko ambiciozan. Nije mi smetalo ni što zarađuju manje od mene, ali jeste kada ništa ne rade, a bilo je i toga, nažalost... U početku sam ih gledala zaljubljeno, a kasnije sam prema njima osećala prezir. Za jednog bivšeg su mi bliski ljudi govorili kakav je, a ja ih nisam slušala. Pričala sam da ga volim i da je savršen, ali tek kada se ljubav ugasila, videla sam kako stoje stvari - priča Kaća i dodaje da je među bivšima bilo i onih koji su je i na druge načine iskorišćavali:

- Čula sam da je jedan moj bivši posle raskida ulazio u klubove na moje ime i muvao devojke tako što im je govorio da je bio sa mnom. Uvek kažem: "Oni će biti samo bivši momci Katarine Grujić i ništa drugo."

Izvor: Informer
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još