KONAČNO SE VIĐA SA ĆERKOM! Željko Šašić tvrdi: Lukas je kriv za moj i Sofijin loš odnos!

Željko Šašić kaže da ima bolji odnos sa ćerkom Sofijom otkako se njegova bivša supruga Sonja rastala od Ace Lukasa. Pevač godinama nije imao nikakav kontakt sa naslednicom, ali su u poslednje vreme počeli i da se viđaju, što njega veoma raduje.

Željko veruje da je do ove pozitivne promene došlo od kada Lukas nije prisutan u Sofijinom životu.

- Ne želim da verujem u to da mi je bolji odnos sa Sofijom otkako Sonja nije sa Lukasom, ali neki put pomislim da je tako jer je činjenica da se u poslednje vreme bolje slažemo. Uveren sam da će biti sve to još bolje kako Sofija raste. Sada se i viđamo, a to je veliki pomak - kaže Šašić.

On ističe da je svestan da treba da prođe dosta vremena kako bi se sve vratilo u normalu, ali da je on spreman na sve samo da sa naslednicom ima lep odnos.

- Još nije to kako treba, doduše, i ona je u tim tinejdžerskim godinama... Teško je zakrpiti sada tih nekoliko godina kada je došlo do prekida naše komunikacije. Ja ću kao otac i iskusniji morati da progutam neke stvari i da ne kažem o drugoj strani sve što mislim. To će biti mađioničarski trik, ali daću sve od sebe - iskren je Željko.

Pevač tvrdi da mu nije bilo nimalo lako dok je bio odvojen od jedinice, ali da nju ni za šta ne krivi.

Željko tvrdi se plašio da se Sofiji nešto ne desi dok je živela pod krovom Ace Lukasa. Šašić je čuo svakojake priče koje kruže o folkeru, a opšte je poznato da je na njega svojevremeno i pucano, pa mu nije bilo svejedno što njegova mezimica živi kod njega.

- Naravno da sam imao strah, pa on živi takvim životom kakvim živi. Ali šta mi je to vredelo. Mislite li da bi socijalna služba nešto uradila po tom pitanju? Ja sam se žalio, ali je predmet ostao u nekoj fioci. Tek kada se desi nešto strašno tragično, tek se onda reaguje. Sofija je tada bila devojčica i pokušavam da ukapiram ceo taj ambijent i okruženje u kom je ona živela. Pokušaću u budućnosti da joj objasnim da mi je bilo veoma teško zbog svega - priča Šašić i dodaje da su ga bolele laži kojim se njegova bivša supruga Sonja služila i dovela do lošeg odnosa sa njegovom ćerkom:

- To su takve žene, nažalost. Znam da sam ja uvek bio korektan prema njima, Sofiji i Sonji. Ova druga je bila verovatno ostrašćena zbog odnosa sa njenim prethodnim mužem.

Šašić napominje da mu je bilo izuzetno teško da gleda po medijima kako njegovoj naslednici Aca glumi većeg tatu od njega samog.

- Šta mislite kako mi je bilo da gledam svoju ćerku kako joj Lukas glumi oca? To je sve režija njegove i moje bivše žene, u koju sam nažalost i ja morao da budem upleten. Oni su toliko lagali u vezi sa mnom da sam počeo knjigu da pišem. To je bila najbolja odstupnica da izađem iz sapunice koju su oni započeli - zaključuje Željko.

Izvor: Informer
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.