NESTRPLJIVA! Milica Todorović: Jedva čekam da postanem majka!

Milica Todorović kaže da jedva čeka da zatrudni i ostvari se u ulozi majke. Pevačica, koja se već pet godina zabavlja sa Milošem Paunovićem, ističe da obožava decu i da će sigurno biti presrećna kada zatrudni.

- Radi mi majčinski instinkt i sve više osećam potrebu da zatrudnim i dobijem bebu. Roditelji, rodbina i prijatelji me ne pritiskaju da što pre rodim decu, ali ja želim. Ipak, ne opterećujem se. Kada se bude desilo, desiće se - kaže Milica i dodaje:

- Kod mene sve ide spontano. Tako i kada je majčinstvo u pitanju, ali i udaja - jasna je pevačica.

Milica Todorović kaže da će u ponoć za Novu godinu, kao i uvek, poželeti za sebe samo zdravlje.

- Ja sam kao neka baba po tom pitanju, samo želim zdravlje. Par puta mi se desilo da pevam za doček pod temperaturom, pa mi je zbog toga zdravlje vrlo bitno. Onda kažem: "Bože, samo da sam zdrava", jer bez toga nema ništa - rekla je Milica.

Osim dečka, koji čeka da mu Milica kaže "da", pevačicu su prosili i drugi muškarci na nastupima.

Ona ističe da nikada nisu bili preterano navalentni, jer ona prema svima ima "ortački" stav.

- Muškarci mi se udvaraju na nastupima, ali daleko od toga da sam nekad imala neku nepristojnu ponudu. Događalo se da napišu na telefonu "Udaj se za mene" i to mi pokažu, ili mi poklone ružu posle nastupa, ali nikada nisam doživela nešto neprijatno. Možda je to zbog toga što ne "provociram" svojim stajlingom i ponašanjem. Ma muškarci me doživljavaju kao da sam im ortak - objasnila je pevačica.

Izvor: Informer
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.