VIŠE NE KRIJU LJUBAV: Iskra Brajović u vezi sa 18 godina starijim hrvatskim pevačem

Mlada glumica Iskra Brajović, ćerka doajena srpskog glumišta Voje Brajovića, i hrvatski pevač Mladen Burnać više ne kriju svoju vezu, prenosi portal 24.sata hr.

Naime, ljubav je, kako prenose hrvatski mediji, planula pre nekoliko meseci, a tokom vikenda su se zajedno pojavili na jednom zagrebačkom partiju na kojem su bili opušteni i nisu krili svoju zaljubljenost. Mladen i Iskra se, kako pišu tamošnji mediji, sve češće mogu videti u šetnjama zagrebačkim centrom, ali i u Beogradu, gde hrvatski pevač zbog ljubavi, navodno, često odlazi.

Kako navode hrvatski mediji, par se upoznao pre nekoliko meseci u Beogradu jer je muzičar u Srbiji imao nastupe i gostovanja.

Iskra Brajović bila je u braku sa deset godina starijim Sinišom Babićem od kojeg se razvela nakon dve godine ljubavi u tajnosti jer gotovo niko nije znao da je toj ljubavi kraj. Njih dvoje imaju ćerku Ines.

Mladen Burnać poznat je po pesmama "Ne zovi mala policajce" i "Jer ti ljubiš drugoga" (duet s Arsenom Dedićem), a razveo se još pre 20 godina i sam odgajao sina Antonija koji ima 24 godine – samo šest manje od Iskre.

Izvor: Blic.rs
Foto: Color Press Group/Gloria

Pogledajte još