OBJASNIO ZERINI HEĆO KAKAV JE BANE ČOLAK! Miki Đuričić: On je najveća budaletina u Srbiji (VIDEO)

Da učesnicima najglednijeg rijalitija u Srbiji "Zadruga 2", nikada nije dosadno te da ponekad i dobronamerno savetuju jedni druge, oslikava i današnji primer.

Naime, Zerina Hećo i Bane Čolak imali su skandaloznu svađu zbog njenog poljupca za Vladimirom, a o tome se još priča u Beloj kući.

Miki Đuričić je održao lekciju Zerini Hećo zbog svađe sa Banetom Čolakom, tokom koje ga je ošamarila više od trideset puta, i to u kupatilu.

Zerina i Miki pričali su u sobi za rehabilitaciju, a potom i ispred u dvorištu.

- Više ne znam kome da verujem. Kune se da te nije opsovao. On priča jedno, ti pričaš drugo. Ja znam da je on lažov, da je bolesnik - govorio je Miki Zerini.

- Majku mi je opsovao deset puta. Rekao mi je "nabijem te na ku*ac, i muža i tebe", taj čovek njega može da tuži. 'Muž te tukao', i te stvari da govori... - prepričavala je Zerina.

- Ja čak mislim da se tebi i Ervin svideo - rekao joj je Miki, a ona je to negirala.

- Zerina, ja tebe ne poznajem. Ja znam da je on slagao sto puta, ali ako ste se vi posvađali, ne možeš da ga pitaš kako je, šta radi... Daješ mu nadu - savetovao ju je Miki.

Zerina je potom prepričala poljubac iz zatvora koji se dogodio sa Vladom (a zbog kojeg je Bane pobesneo), a Miki ju je pitao šta će biti ako se nakon mesec dana smuva sa njim.

- Sad ja čujem tvoju priču. Postoji snimak. Ako ga čujem da je pomenuo dete, a meni se kune da nije, onda ... Vi nikad ovde niste funkcionisali kako treba - rekao joj je.

- Ja sam rekla istinu! Ja sam rekla poljubio me dečko, šta ima da lažem! On je rekao svima, niko nije imao pojma ni gde sam bila! - vikala je Zerina.

- Ne smeš ga šamarati, ženo Božja! On tebe verbalno može da psuje, da kaže šta hoće, to njemu na dušu... Ja sam bio napolju, ja znam da je on najveća budaletina u Srbiji. Nisi glupa da nisi videla da on nije normalan - rekao joj je Đuričić.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još