NOVI GEJ PAR U "ZADRUZI"? Sale Tru poljubio Brendona, priznao da želi seks sa njim (VIDEO)

Nakon što je Goca Džehverović obišla Belu kuću i imanje održan je sastanak sa zadrugarima na kome su podeljene dužnosti za čišćenje kuće.

Ja danas uživam u svežem vazduhu, preporučio bih rekreaciju svim ukućanima. Hajde da se rekreiramo napolju i mozak će vam bolje funkcionisati. Hajde napolje da se družimo na snegu - rekao je Brendon.

- Ispred vrata vam je jako prljavo. Imaćete priliku da na svežem vazduhu počistite ispred vrata - rekla je Goca.

Karađorđe Subotić uputio je primedbu Dorotei Jovanović što je slomila metlu, pa se u raspravu umešao i Marko Miljković.

- Ja nisam slomila metlu. Niste videli da sam ja to uradila - rekla je Dorotea.

- Ti si unela taj džoger u sobu - rekao je Marko Dorotei i nastavio: "Je l' glumiš neku mafijašicu? Čime pretite vas dve? Samo ste simpatične zato što ste dve - rekao je Marko Dorotei i Maji Marinković.

Branislav Radonić Brendon i Sale Tru bili su su napustili sastanak i izašli napolje, gde su ušli u oštru raspravu oko pranja sudova, pa je obezbeđenje bilo u pripravnosti.

- Hoćeš kadar preko mene! Jadan si i bedan si. Ne znaš ni da pričaš. Spržene su ti desni i zubi. Ti pokušavaš da komuniraš sa mnom. ali ja te ne doživljavam. Pronađi mir - rekao je Brendon, kog je Sale Tru pokušao dodatno da ga isprovocira poljubivši ga u usta, "na blic".

- Ja sam tvoje tirkizno biće. Kako da dođem do tvoje pažnje. Pogledaj šta sam uradio zbog tebe! Da sam u zatvoru, ja bih te je*o - rekao je Sale.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još