RAT MEĐU BIVŠIM DRUGARICAMA: Između Lune Đogani i Aleksandre Subotić pale teške reči (VIDEO )

Zadrugari su i danas, kao i svakog popodneva, uživali u novoj epizodi serije "Zabranjena ljubav" u kojoj uživa i milionska publika televizije "Pink". Dok su stanari zauzimali svoje pozicije ispred TV ekrana, došlo je do svađe između nekadašnjih drugarica.

Aleksandra Subotić i Luna Đogani zaratile su pred svima, jer su želele da zauzmu isto mesto, nakon čega je blogerka govorila cimerki kako je sela na njenu poziciju. Ove zadrugarke nekada su bile u sjajnim odnosima, međutim ubrzo je puklo njihovo prijateljstvo u koje je bio umešan i Aleksandrin dečko David Dragojević. Zbog toga što je preterano provodila vreme sa Davidom, Lunu su pratile priče i da je zaljubljena u njega.

- Koji vam je k*rac više? Nemoj da jedete g*vna! Boli me k*rac! Gde piše Luna da je ovo tvoje mesto? - izjavio je David.

- Ja ne diram vas, nemojte ni vi mene da dirate. Lepo sam rekla Aleksandra, nisi mi interesantna. Ti mene smaraš! - pričala je Luna.

- Nemoj da lažeš! Samo nas komentarišeš! Ja tebe kuliram! Sram te bilo, bre! Odj*bi od mene! Ti mene smaraš. Ti si mi se obratila. Odj*bi od mene. Prijateljice izvini i oprosti što sam želela da ti napravim najveći greh - govorila je Aleksandra Luni.

Podsetimo, Luna Đogani se danas posvađala i sa rijaliti drugaricama Zerinom Hećo i Jelenom Krunić zbog Saleta Trua, posle čega je Krunićeva bila na ivici nervnog sloma.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još