MESEC DANA LJUBAVI: Miljana Kulić i Lazar Čolić proslavili prvih 30 dana veze (VIDEO)

Drvo mudrosti danas je nakon novog izdanja emisije "Radio Amnezija" pozvalo Miljanu Kulić i Lazara Čolića u Rajski vrt kako bi im čestitalo mesec dana njihove ljubavne romanse koju su započeli u rijaliti programu "Zadruga 2".

Zola je rekao Drvetu mudrosti da je Miljanu iznenadio još sinoć nakon ponoći, na šta je Kulićeva rekla da je srećna i zadovljna što je od dečka dobila slatkiš, minđuše i majicu koju je naparfemisao svojim parfemom, dok je Lazar od Miljane dobio jastuče.

- Na majici sam napisao: 'Miljana, hvala što si pristala da budeš moja' i potpisao se, a minđuše su Višnjine - dodao je Zola.

Tokom razgovora sa Drvetom mudrosti, Miljana je otišla i donela majicu koju je dobila od Zole. Dok su bili sami, Čolić je Drvetu rekao i kako je želeo da Miljani pokloni buket cveća i još slatkiša.

Kako bi im ulepšalo njihov dan Drvo mudrosti je Miljani i Zoli po njihovom napuštanju Rajskog vrta, pustilo pesmu "Love is in the air", a oni su se oduševili zbog ovog gesta i uživali u numeri daleko od drugih cimera.

- Ovo je za nas pesma, sto posto! Znam da je ova pesma u znaku ljubavi. Prođe mesec dana, j*bote! Kako je prošlo ovo brzinski - govorio je Zola.

- I meni, kao da si sinoć ušao - rekla je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još