NEZAVISNOST KAO FORMULA USPEHA! Anastasija Ražnatović: Ne želim pored sebe muškarca kojeg ću ja finansirati

Kćerka naše najveće muzičke zvezde, Anastasija Ražantović uživa u ljubavi sa Đorđem Kuljićem, a retko kada govori o privatnom životu. Ipak, sada je odlučila da priča o ljubavi i novcu, odnosno o tome šta je, makar kada je ona u pitanju, bitno za zdrav i normalan odnos dvoje ljudi koji se vole.

- Mislim da svaka žena treba da se trudi da bude nezavisna. Nemam nameru da živim tako što ću čekati da mi partner da džeparac. Niti želim pored sebe muškarca koga ću ja finansirati. Bitno mi je da oboje budemo uspešni i izgrađeni u svojoj karijeri, a kada je tako, onda ni na jednoj strani nemate nezadovoljstvo - ispričala je mlada pevačica za magazin "Story".

Ona se osvrnula i na svoju novu snajku - Bogdanu Rodić koju je nedavno verio njen brat Veljko Ražnatović. Kaže da se njih dve odlično slažu i da se mnogo vole.

- Bogdana je divna devojka i mnogo je volim. Potpuno se uklopila u našu porodicu i imam osećaj kao da je oduvek bila tu. Većinu vremena provodi s Veljkom, jer se faktički ne razdvajaju. Ali, kad god nisu zajedno, volimo da popijemo kafu i ispričamo se - rekla je Anastasija Ražnatović.

Izvor: Blic.rs
Foto:raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.