Za petak, 23. jul 2010.

BEOGRAD, 23. jula 2010. (Beta) - Svi beogradski dnevni listovi najviše pažnje posvećuju savetodavnom mišljenju Međunarodnog suda pravde u Hagu o legalnosti proglašenja nezavisnosti Kosova.

ALO - O odluci MSP o legalnosti nezavisnosti Kosova "Sudija pederu!", O tragediji u Boru "Zaklao ćerku od četiri godine".

BLIC - O odluci MSP "Politička odluka Suda pravde". List objavljuje intervju sa predsednicom "Jugohemije" Milkom Forcan pod naslovom "Moj rat sa Miškovićem je odbrambeni". Izjava člana disciplinske komisije "FIFA neće ukinuti kaznu (selektoru Radomiru) Antiću". O tragediji u Boru "Otac monstrum najavljivao da će ubiti porodicu".

VEČERNJE NOVOSTI - O odluci MSP "Srbija ne odustaje!". O novim modelima koje će Fiat proizvoditi u Srbiji "'Idea' i 'Muza' iz Šumadije". O tragediji u Boru list piše u tekstu "Otac zaklao ćerku".

DANAS - O odluci MSP "Počinje okršaj tumačenja, odluka na jesen u UN". List saznaje "Avioni Jat-a pod posebnom prismotrom u Evropi". Izjava bivšeg arhimandrita SPC Simeona Vilovskog "Nisam zloupotrebio novac za obnovu manastira".

KURIR - O odluci MSP-a o Kosovu list piše u tekstu pod naslovom "Nastavlja se bitka".

POLITIKA - Odluci MSP list posvećuje čitavu naslovnu stranu. "MSP: deklaracija o nezavisnosti Kosova ne krši međunarodno pravo". "Tadić: Teška odluka za Srbiju, nastavljamo borbu u Ujedinjenim nacijama".

PREŠ - O odluci MSP "Nastavlja se boj za Kosovo!". "Tadić: Ništa nije gotovo, idemo u UN". "Patrijarh: Ne damo Kosovo". "Nikolić: Vlast nas je lagala". List predstavlja letnju temu "Da li svi muškarci varaju žene". "UŠ ukinuo novi Zakon o informisanju", o jučerašnjim odlukama Ustavnog suda o ustavnosti odredbi tog zakona.

Pogledajte još